'Stafleden Man United zijn bezorgd om connectie tussen Erik ten Hag en Kees Vos'

18 september 2023, 23:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Stafleden van Manchester United zijn bezorgd over de toenemende betrokkenheid van Kees Vos, de zaakwaarnemer van Erik ten Hag, rondom transfers van de club. Dat schrijft de Daily Mail maandagavond.

Volgens de krant is de Sport Entertainment Group van Vos inmiddels het 'vaste' makelaarskantoor dat onderhandelt over inkomende en uitgaande transfers bij Manchester United. Ook zou vanuit het kantoor informeel advies worden verstrekt aan de club. Ten Hags zoon werkt als een analist bij SEG.

Artikel gaat verder onder video

Vos en zijn bureau werkten deze zomer aan de komst van Rasmus Højlund, onderhandelde voor Manchester United rondom de komst van Sofyan Amrabat en was betrokken bij de verhuur van Zidane Iqbal aan FC Utrecht, slechts twee maanden nadat Iqbal was overgestapt naar SEG als zijn persoonlijke makelaar.

"De groeiende invloed van SEG valt op bij andere zaakwaarnemers, die het idee hebben potentiële deals mis te lopen vanwege de connecties van Ten Hag”, klinkt het. SEG, afkomstig uit Nederland en wereldwijd actief, was in het verleden ook betrokken bij transfers van Robin van Persie, Memphis Depay en Daley Blind naar Manchester United. De invloed van SEG was echter flink afgenomen voordat Ten Hag kwam.

Volgens bronnen bij Manchester United is het 'niet ongebruikelijk' dat topclubs sterke banden hebben met bepaalde makelaarskantoren en maakt de clubleiding zich geen zorgen over de connectie van Ten Hag met Vos. Een woordvoerder van de club wil echter niet officieel reageren

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ADB1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij komt met de kerst weer vrij. Dus Ajax, grijp je kans 🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen