Sterspeler Osimhen dreigt Napoli aan te klagen wegens smakeloos filmpje op TikTok

26 september 2023, 23:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Amper drie maanden na de langverwachte landstitel is het bijzonder onrustig bij Italiaans kampioen Napoli. Zondag speelde de club doelpuntloos gelijk tegen Bologna. Een smakeloze post op het officiële TikTok-account van de club zorgt er nu voor dat sterspeler Victor Osimhen zich tegen zijn eigen werkgever keert.

Napoli verzamelde tot dusverre acht punten uit vijf duels en heeft daarmee al zeven punten minder dan koploper Internazionale. Osimhen kreeg in Bologna de uitgelezen mogelijkheid om toch voor drie kostbare punten te zorgen. Hij miste echter vanaf elf meter. Enkele minuten later haalde trainer Rudi Garcia hem naar de kant.

Artikel gaat verder onder video

Op TikTok maakte het officiële Napoli-account de Nigeriaanse spits vervolgens belachelijk. Dat schoot volledig in het verkeerde keelgat bij het kamp-Oshimen, die via zijn zaakwaarnemer Roberto Calenda een statement naar buiten heeft gebracht.

"Wat vandaag op het officiële profiel van Napoli op Tiktok is gebeurd, is onacceptabel", laat de Calenda weten. "Een filmpje waarin Victor belachelijk werd gemaakt werd publiekelijk gemaakt en daarna, te laat, alsnog verwijderd", vervolgt hij. "Een serieuze zaak die serieuze schade aan de speler berokkent, bovenop de manier waarop hij de laatste tijd is behandeld, met veroordelingen in de media en allerlei fake news", verwijst de zaakwaarnemer naar de voortdurende vertrekgeruchten rond de topscorer. "Wij behouden ons het recht voor om juridische stappen nemen en alle stappen te zetten die nodig zijn om Victor te beschermen", aldus Calenda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen