Wijnaldum met eerste twee doelpunten van grote waarde bij late zege Al Ittifaq

21 september 2023, 19:04

Georginio Wijnaldum (32) heeft zijn doelpuntenrekening namens Al-Ettifaq geopend donderdag. In zijn tweede wedstrijd namens de club in Saudi-Arabië maakte hij zijn eerste twee treffers tegen Al Tai (zie onder). Met een fraaie voetbeweging speelde hij zichzelf vrij na een combinatie met Moussa Dembélé en schoot prima binnen na ruim een minuut spelen.

Wijnaldum stond in de basisopstelling met onder anderen Jordan Henderson en Demarai Gray, maar kon niet voorkomen dat de bezoekers weer op voorsprong kwamen via een hattrick van Bernard Mensah. Vlak voor tijd sloeg Wijnaldum na de aansluitingstreffer van Dembélé echter opnieuw toe: hij schoot de rebound van dichtbij en schoot zijn ploeg naar de gelijkmaker. Uiteindelijk zorgde opnieuw Dembélé in blessuretijd zelfs nog voor de late overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen