Ajax benadert Rafael van der Vaart, maar krijgt een 'nee' te horen

8 oktober 2023, 22:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Studio Voetbal

Ajax heeft Rafael van der Vaart benaderd voor een terugkeer. De Amsterdammers zagen in de oud-voetballer een geschikte kandidaat om deel uit te maken van het technisch hart én de staf van hoofdtrainer Maurice Steijn, maar hij heeft zijn oude club afgezegd. Dat meldt De Telegraaf althans.

Het Algemeen Dagblad schreef eerder op de avond dat John van ’t Schip zijn rentree gaat maken bij Ajax. De oud-bondscoach van Griekenland en oud-speler én assistent van Ajax gaat in Amsterdam deel uitmaken van het technisch management. Volgens De Telegraaf wordt Van ’t Schip - zodra zijn privésituatie het toelaat - ‘ondersteunend op meerdere technische vlakken’, waaronder het transferbeleid, de scouting en het eerste elftal.

Artikel gaat verder onder video

De krant schrijft tevens dat Van der Vaart ook is gevraagd om deel uit te maken van het technisch hart én zelfs toe te treden tot de staf van Steijn, ‘maar de 109-voudig international kan dat privé (nog) niet bolwerken’. De reden daarvoor is dat zijn vriendin Estavana Polman in Roemenië handbalt. Van der Vaart was onlangs nog in de Johan Cruijff ArenA om zijn zoon aan te moedigen tijdens de ondertekening van diens eerste contract bij Ajax. Een handtekening van de oud-speler van ook HSV, Real Madrid en Tottenham Hotspur blijft voorlopig dus nog uit.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat zijn van die figuren die een grote bek hebben over alles en iedereen op tv maar zelf iets doen, ho maar.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij staat de reden van afmelding duidelijk vermeld, toch?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen