Ajax-fans eensgezind na zien foto: 'Waarom doet hij nog niks binnen Ajax?'

15 oktober 2023, 17:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © X

Ajax plaatste zaterdag een fraaie foto van jeugdexponent Silvano Vos met Clarence Seedorf. De herinnering aan de voormalig middenvelder was voor veel Ajax-fans reden om een beroep te doen op Louis van Gaal. De adviezen aan de technisch adviseur zijn duidelijk: wellicht kan Seedorf zorgen voor het nodige Ajax-DNA binnen de club, door hem terug te halen. Daarvoor worden verschillende functies genoemd door de supporters. Seedorf en Van Gaal hebben in elk geval een succesvol verleden samen. Komt er binnenkort een nieuwe samenwerking?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij zit al sinds 15 maart 2023 bij de KNVB als lid van de raad van commissarissen als opvolger van Han Berger.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer een bericht van X en Rechtsbekaf heeft het hele item zonder een heel intensief onderzoek met de grond gelijk gemaakt. Gewoon Clarence Seedorf invoeren bij Google en jullie zien wat zijn huidige functie is. Heren kijk eens wat minder op X het heeft geen nieuwswaarde wat daar gebeurt

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Silvano Vos is ook zo een mislukt talent. Loopt op het veld als een kip zonder kop.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

U bent echt ongelooflijk he... een jongen van 18 jaar, die net een paar wedstrijdjes mee doet in het eerste, aanvallen. Op die leeftijd hoef je niet te verwachten dat hij de lijnen uitzet en de kar gaat trekken, dat hij voor op in de strijd gaat. Hij komt in de meest slechte periode om de hoek kijken en is door Steijn, bij gebrek aan beter, voor de leeuwen gegooid. Ik zie het U echt niet beter doen

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ALs zijn de geen AJAX fan vind ik dit toch geen uitlating en is SIlvano Vos zeker geen mislukt talent, Met zijn 18 jaar komt die jongen er wel en is het een uitstekent talent. heelaas kan ik stellen Waarom19 die kat geven. Heb je zelf iets bereikt Nee dus Waarom ken ik alleen van het woordenboek maar niet van een voetbalveld.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kan beter je naam veranderen in Waaromwelreageren want als je niets te melden hebt dan ga je je maar op zo'n jonge speler ten onrechte af reageren.

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Altijd goed legends als Clarence Wijk Aan Seedorf binnen te halen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen