Felle discussie over keuze van Steijn: 'Echt waar?! Ik begrijp er niks van'

8 oktober 2023, 14:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Kees Kwakman heeft begrip voor de keuze van Maurice Steijn om vast te houden aan Gastón Ávila als linker centrale verdediger en Jorrel Hato als linksback. Wat Kenneth Perez betreft, had de trainer van Ajax de verdedigers omgedraaid.

Als centrale verdediger heeft Ávila vooralsnog weinig indruk gemaakt, maar toch kiest Steijn er ook tegen AZ voor om de Argentijnse aanwinst in het hart van de verdediging op te stellen. "Medic voor Sutalo is logisch, dus ik snap dat die de keuze is gemaakt. Het is niet prettig dat Steijn weer een wisseling moet doen. Ik snap ook wel dat hij Avila en Hato laat staan", zegt Kwakman bij ESPN.

Artikel gaat verder onder video

"Echt waar?! Ik begrijp daar niks van", verbaast Perez zich over wat uit de mond van Kwakman komt. "Als hij nu Medic brengt en Hato en Avila na twee wedstrijden omdraait, dan zou dat een beetje gek zijn", vindt Kwakman. "Hato heeft tot een week geleden het hele seizoen links centraal gestaan", stipt Perez aan. "Als hij het na twee wedstrijden weer omwisselt, dan wordt het helemaal een poppenkast", vindt Kwakman. "Je kunt toch tot nieuwe inzichten komen? Hij heeft het donderdag toch ook gezien? Hij geeft er een positieve draai aan, maar het is toch dodelijk voor je elftal?", vraag Perez zich hardop af.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en AZ in ons liveverslag!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat we weer met een andere opstelling spelen lijkt normaal te zijn. Wat ik in de eerste helft gezien hebt is dat Ajax stabieler is geworden dan de voorgaande wedstrijden. Het lijkt de betere kant op te gaan met Ajax gezien het beeld van de eerste helft met zijn kleine foutjes erbij. Vreselijk is weer dat in de laatste minuut van de eerste helft weer een tegendoelpunt gemaakt is door Pavlidis met de 0 - 1 ! ! Gelukkig dat we dan de blessuretijd hebben overleeft.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen