Messi ontbreekt bij Inter Miami: 62 duizend supporters krijgen geld terug

5 oktober 2023, 14:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Chicago Fire kende woensdag weinig moeite met Inter Miami, dat aantrad zonder de geblesseerde Lionel Messi en op een 4-1 nederlaag werd getrakteerd. De wedstrijd in Chicago werd door een recordaantal bezoekers bijgewoond; iedereen hoopte een glimp van de Argentijnse wereldkampioen op te vangen maar kwam dus bedrogen uit. De club gaat de fans echter compenseren.

Normaal gesproken komen er tussen de tien- en twintigduizend bezoekers af op de thuiswedstrijden van Chicago Fire, maar woensdag waren dat er ineens 62.124, volgens de officiële cijfers althans. Zo gebeurt dat de laatste maanden wel vaker in de Verenigde Staten, overal waar Messi speelt lopen de bezoekersaantallen (én de ticketprijzen) gigantisch op.

Artikel gaat verder onder video

De tienduizenden die een fors bedrag neertelden om Messi in Chicago aan het werk te zien, worden door de thuisclub gecompenseerd, zo bericht persbureau Reuters. Zij krijgen daarbij de keuze: óf een korting van 250 dollar (237 euro) op een seizoenskaart voor volgend seizoen, óf een tegoed van 50 dollar (47 euro) voor een los ticket.

Shaqiri
Zonder Messi en Jordi Alba, maar mét Sergio Busquets binnen de lijnen, was Inter Miami dus niet opgewassen tegen de ploeg uit Chicago. Xerdan Shaqiri opende na rust de score namens de thuisploeg, maar de bezoekers kwamen via een benutte strafschop van Josef Martínez terug tot 1-1. Via Maren Haile-Selassie (twee keer) én opnieuw Shaqiri liep Chicago Fire echter alsnog uit naar een ruime zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen