Opzienbarend nieuwtje in AD: 'Steijn fluisterde oud-Ajacieden in'

23 oktober 2023, 23:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots, Veronica Offside, NOS, Ziggo Sport

Volgens het Algemeen Dagblad had Maurice Steijn gedurende zijn periode als trainer van Ajax contact met oud-spelers die meermaals kritiek hebben geuit op het aankoopbeleid van Sven Mislintat. De ontslagen oefenmeester werd door de supporters opvallend veel uit de wind gehouden.

Door oud-Ajacieden als Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Marco van Basten en Andy van der Meijde werd het spel van de Amsterdammers de afgelopen weken hard aangepakt. Het viel op dat de rol van Steijn vak niet genoemd werd in deze uitlatingen. Vrijwel iedere keer werden de aankopen van Mislintat onder de loep genomen.

Artikel gaat verder onder video

Het AD weet dat deze oud-Ajacieden door Steijn werden ‘ingefluisterd’. Hoe dit precies zit, is niet bekend. Het is echter wel duidelijk dat dit viertal oud-Ajacieden veel zomeraanwinsten ‘diskwalificeerden’ bij Ajax. Steijn liet zich op zijn beurt ook regelmatig uit over het niveau van de spelers die hij in de transferperiode bij zijn selectie zag aansluiten.

Steijn werd maandag ontslagen bij de Amsterdammers. Na een 4-3 nederlaag bij FC Utrecht en een zeventiende plaats in de Eredivisie was de maat vol bij de recordkampioen van Nederland. John van ’t Schip wordt momenteel genoemd als mogelijke opvolger van Steijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou ja Steijn is weg, dag oud-Ajacieden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen