Oranje-ster zorgt voor twijfels: 'Het is écht een probleem aan het worden'

2 oktober 2023, 12:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © NOS

Jeroen Stekelenburg vraagt zich af hoelang het Nederlands elftal nog kan leunen op Memphis Depay. De aanvaller van Atlético Madrid heeft opnieuw een spierblessure opgenomen en mist daardoor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland en Frankrijk.

Sinds zijn komst naar de Madrileense club miste Memphis vanwege blessureleed zo'n beetje de helft van de wedstrijden. Ook heeft hij de afgelopen jaren veel interlands moeten laten schieten. "Het is wel echt een probleem aan het worden", stelt Jeroen Stekelenburg aan tafel bij Studio Voetbal.

Artikel gaat verder onder video

Memphis keerde onlangs terug van een blessure en ligt er op dit moment weer uit. "Het Nederlands elftal heeft de afgelopen acht jaar geleund op Memphis. Je kunt je aanvragen hoe betrouwbaar hij nog. Het is elke keer een spierblessure, dus dat ziet er toch wel heel erg slecht uit", aldus de verslaggever.

Pierre van Hooijdonk schrijft Memphis niet af. "Betrouwbaar? Als hij fit is, dan is dat geen discussie. We zijn ook jaren met Arjen Robben in de weer", zegt Van Hooijdonk. Stekelenburg: "Bij Robben liep het door zijn hele carrière heen. Bij Memphis krijg je toch een beetje het gevoel dat het nu komt, eigenlijk sinds zijn knieblessure, en ook wel heel frequent. Dat is mijn gevoel. Ik hoop dat het niet zo is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen