PSV twijfelt over behandeling Bella-Kotchap en krijgt slecht nieuws over Noa Lang

26 oktober 2023, 19:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Armel Bella-Kotchap is voorlopig niet inzetbaar voor PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De verdediger staat meerdere weken aan de kant door een schouderblessure die hij op de training heeft opgelopen. Het lijkt er bovendien op dat Noa Lang pas na de komende interlandperiode weer inzetbaar is.

Bella-Kotchap liep de blessure vorige week op en miste de afgelopen wedstrijden tegen Fortuna Sittard (3-1 zege) en RC Lens (1-1). Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV niet bevestigen dat het gaat om een schouderblessure en wist de club 'eerder deze week nog niet wat de beste behandelmethode voor Bella-Kotchap is'. De Duitser zou behandeld kunnen worden met een operatie, maar het is de vraag of dat effectiever is dan hem rust te geven.

Artikel gaat verder onder video

Wat betreft Lang is duidelijk dat hij zondag ontbreekt tegen zijn oude club Ajax en vermoedelijk ook de wedstrijden tegen Heracles Almelo, Lens (return) en PEC Zwolle mist. Hij heeft een hamstringblessure en lijkt pas na de interlandperiode van november terug te keren in de selectie van Peter Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen