Psycholoog hekelt Steijn en staf: 'Ik zie gebroken jongens, het gaat fout bij de trainer en de staf'

15 oktober 2023, 15:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De handen van psycholoog Annemieke Zijerveld jeuken als ze het huidige Ajax ziet spelen. De psycholoog van Almere City FC is van mening dat vooral de trainer en zijn staf dit mogen aanrekenen: "Ik zie zwak leiderschap."

Op NPO Radio 1 wordt de sportpsycholoog gevraagd naar de huidige situatie bij Ajax: "Ik zie gewoon spelers die ontzettend onzeker zijn. Ik zie zelfs gebroken jongens. Maar in mijn visie gaat het echt fout bij de trainer en de staf. Het gedrag van hen stoort mij eigenlijk het meeste. Ik zie geen leiderschap, geen voortrekkersrol en daar irriteer ik mij enorm aan als ik naar de bank kijk", aldus Zijerveld, die bij Almere City samenwerkte met Hedwigers Maduro en er met hem ook over sprak.

Artikel gaat verder onder video

"Ik hoor natuurlijk ook zijn verhalen aan en zijn perspectief. Hij geeft er een invulling aan waarvan hij denkt dat dat het beste is, maar ik denk dat dat nog veel beter kan. Iedereen kijkt natuurlijk heel erg naar de spelers, maar het begint met leiderschap bij de trainer en de staf en dat is er totaal niet."

Zijerveld is zelf sportpsycholoog bij Almere City FC en weet dat er bij Ajax twee mental coaches in dienst zijn. Een positief effect van de mental coaches ziet ze echter nog niet terug; "Als je daar de hele situatie ziet. Wat zijn die aan het doen? Dat vraag ik mij dan oprecht af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze mevrouw is denk ik fam van mauris Hendriks of sven Mislintat of het nichtje van jomanda

thetruth
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijf bij je aanrecht.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo, die durft zeg. Daar heeft ze dan ook 7 jaar voor gestudeerd om eindelijk je momentum te hebben via een artikel in FC Update. Hulde !

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb dit stukje net terug geluisterd en ze heeft wel degelijk inside informatie. Ze staat in nauw contact met Maduro. Dat wat zij hier deelde is vertrouwelijke informatie van Ajax. Zij schend haar beroepsgeheim houdings plicht

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Luister het voor de gein maar eens. Zoek maar eens op bij Radio 1. Wat zij daar zei is vertrouwelijke informatie die ze via Maduro heeft verkregen op straat gooien. Wat hier in dit stukje staat is nog niet eens een tiende van wat ze zei

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een ordinaire aanval op collega's en wat een ordinaire sollicitatie van dit rare mens. Niveautje Almere. Ook bij een wedstrijd daar altijd zo opzichtig en beschamend de publiciteit zoekend. Bah!

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beste mevrouw psycholoog Annemieke Zijerveld ik heb altijd gezegd en gesteld dat een psycholoog zelf hulp nodig heeft zo onnozel ze uit de hoek kunnen komen. Snap ook niet dat jij daar nog jaren voor in een klasje hebt gezeten. Iemand die op de kleuterschool heeft gezeten heeft meer verstand dan u en het is schaamteloos zoals u zich uitdrukt over een club en daarnaast stukken op straat gooit die nooit openbaar gemaakt mogen worden dus goed als ze u eens opnemen op PAAZ als u tenminste weet wat dat voor een afdeling is. Doe eerst maar eens een opleiding opvoeding volgen voor je iets over een ander zegt ordinair ondeskundig iemand. Gelukkig heb ik er geen nodig en als ik er een nodig zou hebben dan zou ik u geen een woord toevertrouwen aangezien het zo op straat ligt en u het beroepsgeheim schendt van alle kanten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen