Sergio Ramos laat zich ook tegen oude liefde Real Madrid gaan en knijpt in wangen Rüdiger

21 oktober 2023, 20:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sergio Ramos heeft zijn oude werkgever Real Madrid veel pijn gedaan met Sevilla. De ervaren centrale verdediger stond weliswaar tegen zijn oude liefde, maar trok alles uit de kast, tot een forse ruzie met Antonio Rüdiger aan toe. Ramos kneep Rüdiger in zijn wang, een actie die niet eens met geel werd bestraft. Later ging Ramos overigens uiteraard alsnog met geel bestraft.

Toch werd niet de Duitse verdediger de schlemiel van de avond, maar zijn Oostenrijkse collega David Alaba. De achterhoedespeler leek vlak voor tijd met zijn eerste eigen doelpunt ooit (zie onder) namelijk een pijnlijke nederlaag in te leiden. Door een snelle gelijkmaker van Dani Carvajal bleef de schade voor De Koninklijke beperkt, maar Ramos deed met de remise en het knijpen in de wangen van Rüdiger zijn oude werkgever letterlijk en figuurlijk veel pijn in La Liga. Vlak voor de pauze hield hij namelijk een inzet van Luka Modric ook nog van de lijn.

Door het gelijkspel kan Girona later deze speelronde in punten gelijk komen met de formatie van Carlo Ancelotti, dat wel over een beduidend beter doelsaldo beschikt en vermoedelijk dus wel aan kop blijft van LaLiga. FC Barcelona kan, als het van Athletic Bilbao wint, de aartsrivaal tot één punt naderen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen