Trippier onthult: zoontje loopt liever met tegenstander dan met papa het veld op

4 oktober 2023, 16:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kieran Trippier neemt het woensdagavond met Newcastle United op tegen Paris Saint-Germain. De 33-jarige back onthulde een dag voor de wedstrijd dat zijn zoontje Jacob het liefst niet met hem, maar met een speler van de tegenpartij het veld op zou lopen.

Jacob is namelijk enorm fan van Kylian Mbappé, zo vertelt zijn vader een dag voor de wedstrijd op de persconferentie in Newcastle. "Hij is echt geobsedeerd, bekijkt altijd filmpjes van hem op YouTube", legt de oud-speler van onder meer Tottenham Hotspur en Atlético Madrid uit. "Hij wilde liever het veld op met hem dan met mij", vervolgt Trippier.

Artikel gaat verder onder video

Lachend legt de Newcastle-verdediver vervolgens uit wat hij zijn zoontje voorhield, mocht het echt zover komen: "Daar was ik niet blij mee. Dus ik zei tegen hem: Als je met hem het veld op mag komen, hoef je mij niet aan te kijken in de spelerstunnel!" Voor Jacob kan het weleens een leuke wedstrijd worden; zijn vader zal als rechtsback immers veelvuldig te maken krijgen met Mbappé, die namens PSG veel aan de linkerflank opduikt.

Trippier bewaart goede herinneringen aan zijn eerdere ontmoetingen met Mbappé, zo blijkt: "Ik heb denk ik bij zijn Monaco-debuut tegen hem gespeeld, toen ik nog bij Tottenham zat", blikt de Engelsman terug. "En ik stond ook tegenover hem bij mijn debuut in het Engels elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen