Van der Gijp constateert: 'Van Gaal ziet er slecht uit, bah'

9 oktober 2023, 22:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Veel ogen waren tijdens het duel tussen Ajax en AZ (1-2) gericht op Louis van Gaal. De nieuwe adviseur van de Raad van Commissarissen bij Ajax nam plaats op de eretribune. “Dit vindt hij heerlijk”, merkt Johan Derksen maandagavond op bij Vandaag Inside.

Derksen adviseert Van Gaal om tijdelijk in Nederland te komen wonen. Hij woont al jaren in Portugal. “Als Van Gaal wat wil, met deze chaos bij Ajax, kan hij niet met een adviesje uit Portugal komen. Dan moet hij erbovenop zitten. Die ogen van Van Gaal, die dwingen. Die stem is imponerend. Hij moet erbovenop zitten, anders heeft het geen zin.”

Artikel gaat verder onder video

René van der Gijp moest lachen om de beelden van Van Gaal op het ereterras: Iedereen zou lekker op z’n gemak in een skybox zitten om de wedstrijd te bekijken, maar de grote Louis gaat op de tribune zitten natuurlijk.” Maar, zo voegt hij toe: “Hij ziet er trouwens slecht uit, bah.” Presentator Wilfred Genee antwoordt: “Ja, hij heeft een jasje uitgedaan door de prostaatkanker.”

Van Gaal zal binnenkort met Maurice Steijn in gesprek gaan, zo bevestigde Steijn zelf na de nederlaag tegen AZ. Derksen zou het onterecht vinden als de trainer wordt ontslagen. “Ik vind dat je die trainer niets kwalijk kunt nemen. De krijgt een zooitje in z’n maag gesplitst.”

© ESPN

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Prostaatkanker in enge zin moet niet worden onderschat. Het kan elke man vanaf 40 jaar overkomen las ik.

OneBloodOneAim
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van Der GIJP is zo mooi ,V D Gijp heeft het lachen uitgevonden , het zijn vaak zulke zieke geesten als van der Gijp ,waarom God nou zo'n bloed hekel heeft aan zulke koekwousen zelf voldaan rukkers

avatar

Sluit ik mij volledig bij aan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen