Van der Gijp gaat he-le-maal stuk: 'Heb je dit weleens gezien? Heel bizar'

24 oktober 2023, 22:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

René van der Gijp heeft met enorme verbazing gekeken naar de actie van Julian Draxler. De middenvelder van Al-Ahli SC stapte afgelopen week plots van het veld in een competitiewedstrijd tegen Qatar SC. Hij gaf een pass en liep vervolgens aan de zijlijn richting de kleedkamers (zie onder).

"Niemand weet wat hij ging doen", begon Van der Gijp zijn betoog. "Misschien moet hij poepen, plassen. Niemand weet wat er aan de hand. Hij loopt zomaar weg", vervolgde de oud-profvoetballer dinsdagavond bij Vandaag Inside hardop lachend. "Er zit geen hond, maar dit gaat nergens over. Hij denkt: 'ik ben ook weer klaar'. Heb je dit weleens gezien? Heel bizar."

Artikel gaat verder onder video

Van der Gijp kreeg bijval van tafelgenoot Johan Derksen, die wel snapt dat Draxler motivatieproblemen heeft om voor driehonderd mensen te voetballen in Saudi-Arabië. "Hij heeft altijd volle stadions gehad in de Bundesliga. Nu moet hij voor een paar jurken met een handdoek boven op het hoofd spelen. Maar dat moet je op de koop toenemen als je voor die miljoenen kiest."

Naar eigen zeggen verliet Draxler het veld omdat hij met een spierblessure kampte, maar de coach Pepa al vijf wisseles had gebruikt. De Duitser was vanaf de bank juist het veld ingekomen, gaf twee assists maar kon een 2-4 nederlaag niet voorkomen. Draxler gaf tot dusver twee assists, beiden tegen Qatar SC, en scoorde eerder dit seizoen al twee doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen