Vermoedelijke opstelling Ajax: Maurice Steijn kiest voor één wijziging tegen AZ

8 oktober 2023, 08:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Silvano Vos keert waarschijnlijk terug in de basiself van Ajax. De talentvolle middenvelder ontbrak afgelopen donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen AEK Athene wegens een schorsing, maar zal zondag weer gaan spelen tegen AZ, verwacht het Algemeen Dagblad.

Dat betekent dat Vos de plek van Benjamin Tahirovic inneemt. Tahirovic werd donderdag na 84 minuten naar de kant gehaald voor Branco van den Boomen. Het AD verwacht verder dat Ajax-trainer Maurice Steijn zijn opstelling ten opzichte van de Europese wedstrijd tegen AEK niet gaat veranderen.

Artikel gaat verder onder video

Jay Gorter zal dus andermaal de tegendoelpunten moeten gaan voorkomen bij Ajax. Ditzelfde geldt voor de verdedigers Jorrel Hato, Gastón Ávila, Josip Sutalo en Devyne Rensch. Opvallend is dat Steijn vermoedelijk dus opnieuw gaat spelen met Ávila in het centrum, terwijl de Argentijn schrikbarend slechte cijfers scoorde tegen AEK.

Vos zal met Kenneth Taylor en Steven Berghuis het Amsterdamse middenveld vormen. Voorin is er opnieuw plek voor Carlos Forbs, Brian Brobbey en aanvoerder Steven Bergwijn.

De vermoedelijke opstelling van Ajax tegen AZ:

Gorter; Rensch; Sutalo, Ávila, Hato; Vos, Taylor, Berghuis, Forbs, Brobbey, Bergwijn (C)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

OneBloodOneAim
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stein is een slechte trainer voor Ajax ,hij maakt spelers echt niet beter ,je moet blijven trainen op wat de jongens goed kunnen herhalen ,nou heeft hij die lange verdediger eruit gehaald na 1 mistapje ,Stein heeft g4een vertrouwen in zichzelf en ook niet in de jongens ,en dat gaat nooit goed samenwerken

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja hij zou Medic ook weer moeten gebruiken en als het niet gaat er af halen en weer Sutalo inbrengen, maar ja Steijn heeft geen branie, hij speelt op -zijn- zekerheid.

Eenmening
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Steijn is KKD trainer die NOOIT had mogen worden aangesteld. Hoogstens een jeugdtrainer bij Ajax

OneBloodOneAim
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

TEN HAG Had van die oefenstof waar je U tegen kon zeggen als spelers zelf , Stein die beul de jongens alleen maar uit ,PROACTIEF MOET DE MOTO ZIJN ALS JIJ DE BAL HEBT DAN HEEFT DE TEGENSTANDER HEM NIET J-C r.i.p

Eenmening
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Ajax fan hoop ik dat de Amsterammers verliezen. En dat deze ploeg degraderen naar KKD. Het niveau dat beter past bij deze ploeg. Er moet niet alleen afscheid genomen worden van een aantal aankopen van Sven. Maar zeker ook van Bergwijn. Hij bewijst iedere keer dat hij teveel verdient want iedere keer nadat hij een weekje gespeeld heeft op niveau dan zakt hij ver weg. Totaal geen motivatie. Kijk maar wat er ook gebeurde bij Tottingham. Ook zijn aanvoerderschap is een lachertje.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien kan het "totaalprincipe mens" van Gaal in deeltijd gaan klussen bij AFCA, als ie maar geen interviews geeft graag.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

tja , overduidelijk een slechte trainer met geen vertrouwen, dat slaat over bij de spelers. Een echte kerel had al lang gezegd ik stop hiermee, maar nee STEIN maakt nog meer kapot !!!

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

steijn gaat met deze baggerzooi echt niet winnen vanmiddag! denk dat ze met 1-3 heel blij mogen zijn! maar ze moeten hem de kans geven nog een wedstrijdje of 29 ! maar die foto 16e plek is wel grappig en schitterend natuurlijk!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen