Walgelijke actie van Engelse fans; spot gedreven met overleden kankerpatiëntje

1 oktober 2023, 19:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Twee supporters van de Engelse club Sheffield Wednesday hebben dit weekend de woede van zo'n beetje heel Engeland op hun hals gehaald. Het duo toonde tijdens de wedstrijd tegen Sunderland een foto van de overleden fan Bradley Lowery, die op jonge leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker.

Sheffield Wednesday en Sunderland stonden vrijdagavond tegenover elkaar in de Championship. De bezoekers wonnen in het Hillsborough Stadium met 0-3, maar toch wilden de twee aanhangers van de thuisploeg de bezoekers op een bepaalde manier jennen. Dat deden zij dus door een foto van Lowery te laten zien. Hij werd in Engeland bekend als groot fan van Sunderland, die helaas de strijd tegen kanker verloor.

Lowery kreeg op jonge leeftijd al te maken met de vreselijke ziekte en overleed uiteindelijk op zesjarige leeftijd. Hij was erg geliefd bij the Black Cats en was een soort mascotte voor de trouwe aanhang van de club. Sheffield Wednesday heeft laten weten de actie verwerpelijk te vinden en dat de supporters zijn opgepakt. Ook heeft de club een onderzoek gestart naar het voorval tijdens de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Bewijs dat tuig onder de voetbalsupporters niet allen bij Ajax aanwezig is, maar bij elke club in de wereld, ook die in Nederland geen één uitgezonderd.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Volgens mij zeggen wij dat al een heletijd . En ben jij hier een van de personen die steeds wijst . Dus ja joh met ineens deugen ,verbloem je niet je verleden

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

"Wij"? Wie zijn "wij" ? Ha ha ha. "Eén van de personen", één van de personen, welke andere dan meer ? Ha ha ha. "Verbloem je verleden niet" Ja hoor ik zat bij de Waffen SS, idioot. Ga bij de GGZ hulp zoeken voor je insinuaties en dwangneuroses en gestook, malloot. Je vervuilt de goede sfeer hier op FCUpdate voor de andere reageerders, zonder het zelf in de gaten te hebben door je stomheid.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen