Ajax-reserve verklapt tactische omzetting Van 't Schip aan ESPN-verslaggever

9 november 2023, 18:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Jorrel Hato zal donderdagavond als linksback van Ajax gaan fungeren in het Europa League-duel met Brighton & Hove Albion. De zeventienjarige verdediger vormde de afgelopen tijd het centrum van de defensie met zomeraanwinst Josip Sutalo, maar maakt in het Europese duel plaats voor de van een blessure teruggekeerde Devyne Rensch.

Dat weet ESPN-verslaggever Cristian Willaert live in de uitzending van Studio Europa op de betaalzender te melden, op basis van een bron die hij nauwelijks anoniem probeert te houden. "Ik heb één van de spelers in de selectie gesproken, ik noem geen namen, maar die zegt dat Rensch tóch centraal speelt, en Hato linksback."

Artikel gaat verder onder video

"Nou kan het zijn dat ik een beetje voor de gek gehouden ben", vervolgt Willaert, waarbij hij zich half omdraait richting de reserves van de Amsterdammers die nog op het veld staan. "Maar als ze niet de waarheid zeggen dan krijgt de speler hier achter mij, ik noem géén namen, een hele slechte beoordeling de komende maanden", terwijl reservekeeper Remko Pasveer duidelijk achter hem in beeld loopt. Ook vanuit de studio wordt een duit in het zakje gedaan: "Hij heeft een paardenstaart", roept Marciano Vink erdoorheen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen