Nederland - Ierland op tv: hoe laat en op welke zender van de NPO?

18 november 2023, 17:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het Nederlands elftal hoopt zich zaterdagavond definitief te kwalificeren voor het EK 2024. De ploeg van Ronald Koeman neemt het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Ierland. De wedstrijd is op tv te volgen, maar hoe laat en op welke zender?

Nederland - Ierland op tv

De wedstrijd tussen Nederland en Ierland begint om 20.45 uur in de Johan Cruijff ArenA en wordt uitgezonden op NPO1. De voorbeschouwing begint op tv rond 20.25 uur, maar op de website van de NOS al om 20.00 uur. Op het hoofdkanaal van ESPN is vanaf 19.30 uur al een voorbeschouwing te zien met Hans Kraay junior.

Hoe kan Nederland zich plaatsen?

Artikel gaat verder onder video

Als Nederland wint van Ierland, is kwalificatie voor het EK een feit. Dan is Oranje immers verzekerd van de tweede plek in Groep B, achter Frankrijk. Mocht het niet lukken om Ierland te verslaan, dan moet het dinsdag gebeuren tegen voetbaldwerg Gibraltar. Op diezelfde avond speelt concurrent Griekenland zijn laatste kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. Bij een Griekse nederlaag is Oranje sowieso geplaatst.

Opstellingen Nederland - Ierland

Opstelling Oranje: Verbruggen; De Vrij, Van Dijk, Blind; Dumfries, Reijnders, Schouten, Simons, Hartman; Weghorst, Gakpo.

Opstelling Ierland: Bazunu; Doherty, O'Shea, Collins, Scales, Manning; Knight, Cullen, Browne; Ferguson, Robinson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen