Verweij ziet groot lichtpuntje bij Ajax: ‘Hij werd een tijd geleden nog uitgefloten door de eigen fans’

27 november 2023, 18:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/De Telegraaf

Mike Verweij vindt dat Kenneth Taylor complimenten verdient bij Ajax. De middenvelder moest in de eerste weken van het seizoen veel kritiek verwerken van analisten, maar is volgens Verweij bezig aan een opmars. Tegen Vitesse (5-0) was Taylor een van de beste spelers aan de zijde van de Amsterdammers.

De pas 21-jarige middenvelder was dit seizoen geregeld het mikpunt van kritiek, maar tegen Vitesse behoorde Taylor tot de absolute uitblinkers. “Dat vind ik wel heel grappig, een tijd geleden werd hij nog uitgefloten door de eigen fans van Ajax. Maar dat Taylor het toch zo goed oppakt, want hij heeft natuurlijk een paar flinke beuken gehad”, zegt de Ajax-watcher bij Kick-off van De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

“Dat begon eigenlijk toen hij voor de leeuwen werd gegooid bij Frankrijk – Nederland, toen met de kipkerriegate, en behoorlijk door het ijs zakte. Vervolgens liet hij ook bij Ajax niet zijn allerbeste spel zien. Hij kwam onder vuur te liggen, maar tegen Vitesse werd hij weer toegejuicht door de eigen fans. Dat is karakter, het zit mentaal dus wel goed met die jongen”, gaat Verweij verder.

Taylor gaf tegen Vitesse een fraaie assist op Kristian Hlynsson bij de 2-0. In de tweede helft zette de middenvelder in de 67e minuut de 5-0 op het scorebord met een mooie goal. De andere Amsterdamse doelpunten werden gemaakt door Jorrel Hato, Dominik Oroz (eigen goal) en Chuba Akpom.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mike, dat is de volgende wedstrijd weer anders...

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Of hij trekt het zo door, waar we meer aan hebben. Altijd dat negativisme...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen