Waarom Mohamed Ihattaren op de tribunes bij Ajax verscheen

14 november 2023, 10:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Mohamed Ihattaren verscheen zondagmiddag op de tribunes bij het duel tussen Almere City FC en Ajax. Hoewel de voetballer eerder dit jaar naar Dubai leek te verkassen, schijnt de clubloze voetballer toch weer in Nederland te verblijven.

Dat weet juicekanaal Reality FBI althans. Er gaan geruchten dat Ihattaren met zijn vrouw Yasmine Driouech voorlopig bij zijn schoonfamilie verblijft. Dat heeft alles te maken met de gedwongen verkoop van zijn huis in Vleuten, dat aanstaande donderdag op 16 november staat te gebeuren. Om die reden moet hij sowieso in Nederland zijn en kwam hij ook in Almere terecht.

Artikel gaat verder onder video

Ihattaren moet zijn woning verkopen, omdat dat twee deurwaarders in opdracht van waterschap de Dommel en meubelbedrijf Sucasa uit Amsterdam beslag hadden gelegd op de woning van Ihattaren, vanwege een schuld van 5.000 euro. Vural Bilgili van Sucasa liet weten dat Ihattaren meubels kocht voor zijn moeder en een deel van de kosten betaalde, maar een eettafel van 2.800 euro niet.

In april zette Ihattaren het huis te koop voor 925.000 euro. De vraagprijs werd in de daaropvolgende maanden verlaagd tot 895.000 euro en vervolgens tot 850.000 euro. Een executieverkoop vindt doorgaans plaats wanneer een huiseigenaar niet aan de betalingsverplichting voldoet. De woning kan vervolgens via een executieveiling aan geïnteresseerden worden aangeboden. Huizen bij een executieverkoop worden doorgaans voor een lagere prijs dan de daadwerkelijke waarde verkocht.

De 21-jarige Ihattaren speelde het meest recent voor Ajax. Zijn laatste officiële wedstrijd dateert van 6 mei 2022, toen hij voor Jong Ajax uitkwam tegen De Graafschap. Hij werd toen gehuurd van Juventus. Zijn contract bij Juventus werd ontbonden in juli 2023; kort daarna leek Ihattaren een contract bij Samsunspor te tekenen, maar die deal klapte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Verwacht mo Ihattaren Een tweede kans bij ajax 🤔 Nou ajax niet doen

Casper Saris
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hoop eerder dat ajax geleerd heeft van alle fouten de laatste 2 a 3 maand

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Volgens mij is Dubai de walhalla voor criminelen. Taghi zat in Dubai en Boef en Lil Kleine zijn ook naar Dubai verhuisd

Casper Saris
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Klopt. Er is geen overleverings verdrag tussen Nederland en dubai.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Nieuwe kans bij Almere !!!!!!!!!!!!!

Swiebertje
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ihatarren kan in dit Ajax zo mee.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen