Ajax denkt aan Bence Dárdai: 'Het wordt voor zijn vader vrijwel onmogelijk hem te behouden'

10 december 2023, 15:48   Bijgewerkt: 10 december 2023, 15:54
Foto: © Imago

Het wordt voor Hertha BSC 'vrijwel onmogelijk' om Bence Dárdai binnenboord te houden. Onder meer Ajax, Borussia Mönchengladbach, Juventus en AC Milan hebben interesse in het zeventienjarige talent van Hertha BSC, zo weet Aussiedlerbote te melden.

Dárdai, een aanvallende middenvelder, debuteerde dit seizoen bij Hertha en heeft inmiddels acht wedstrijden op zijn naam staan in de 2. Bundesliga. In alle gevallen ging het om een invalbeurt. Scoren deed hij nog niet. Door een enkelblessure kwam hij sinds eind oktober niet meer in actie. Zijn seizoensstart heeft echter de aandacht gewekt van meerdere clubs.

Artikel gaat verder onder video

Dárdai heeft een jeugdcontract bij Hertha en is komende zomer in principe gratis op te pikken. Daarom wordt het voor Hertha moeilijk om de jongeling te behouden. Bij de club uit Berlijn heeft hij echter wel een groot voordeel: zijn vader Pál Dárdai is de hoofdtrainer van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Geen gemakkelijke naam om te juichen voor de Ajaxsupporters mocht het zo ver zijn.

Witte muis
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik heb liever een ervaren speler dan alweer een zogenaamde talent want daar wordt ik niet goed van. Bij ajax loopt ook talent zat laten we eerst maar zorgen dat we met deze ploeg verder komen is belangrijk genoeg lijkt mij 🤔

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen