Ajax-fans barsten uit in woede en walgen van interview Maurice Steijn in Telegraaf

30 december 2023, 10:31
Foto: © Imago

De Ajax-fans hebben negatieve gevoelens overgehouden aan het interview met Maurice Steijn dat De Telegraaf zaterdag de wereld in slingerde. In een uitgebreid verhaal blikt de inmiddels vertrokken Ajax-trainer openhartig terug op zijn turbulente periode in Amsterdam. Onder meer Sven Mislintat wordt hard aangepakt in het interview.

Zo doet Steijn bijvoorbeeld een boekje open hoe de transferperiode verliep en zijn stroeve samenwerking met technisch directeur Mislintat. Ook vertelt de Hagenees dat zijn technische staf geen toekomst meer zag in Steven Berghuis. Op X wordt er massaal gereageerd op het artikel van De Telegraaf. Ook Mike Verweij krijgt de wind van voren van de Ajax-fans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

Steijn heeft volledig gelijk. Hij kreeg niet de aankopen die hij wilde. Maar krijgt wel overal de schuld van. De technische staf wilde ook niet verder met berghius.. Wees blijk Maurice dat je weg bent bij die pauperclub. En lekker je zakken gevuld. Dikke prima.

KROTJE
Link gekopieerd!
    35
    + 1
avatar

Daar heb je hem weer King Sjakie, elke kans grijpen om Ajax naar beneden halen en dan ook in een artikel dat specifiek over Ajax gaat. En maar denken dat zijn club in alle opzichten beter is dan Ajax. Volgens mij ben jij zwaar gefrustreerd piepeltje en kom jij echt wat te kort, doe er wat aan.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    38
    + 1
avatar

Ik merk wat frustratie bij je. Denk om je bloeddruk.

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

King Sjakie je hebt gelijk ik ben gefrustreerd om het feit dat FCUpdate een stumperd als jij die altijd en alleen maar de confrontatie blijft zoeken geen ban geeft.

De_bal_is_rond
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Je draait het om, Krotje.............. KingJaco geeft z'n mening en zegt niets verkeerds.....jij bent vervolgens degene die zich opwind omdat zijn mening jou niet aanstaat, jij zoekt juist de confrontatie op en speelt het ook nog eens ongegeneerd op de man. Als klap op de vuurpijl probeer je hem ook nog eens een kaart(ban) aan te naaien.......man man man

KROTJE
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Bal is rond, ik weet niet hoe lang jij hier op FCUpdate bent, ik denk niet zo lang of jij bent een anti-Ajaxfiguur. Iedereen mag zijn mening geven ook King Jacob, maar dat weet jij niet, KingJacob's mening is alleen maar Ajax kapot maken, Ajax vernederen en daarom baal ik er van dat FCUpdate hem geen ban geeft. Mij zal je nooit op een artikel over Feyenoord of PSV of AZ vinden en ik zal nooit één van die ploegen neerhalen -zoek het maar uit en bewijs het maar eens en ook doen-, tenzij mijn club Ajax in een Ajaxartikel onnodig -altijd- aangevallen wordt. Dus als jij denkt Opa Tuttel naar mij toe te gaan spelen, zou ik als ik jou was je maar eens goed je huiswerk doen.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Heb je gelijk in als trainer en tech directeur niet op 1 lijn zitten en absoluut niet kunnen en willen samenwerken gaat elke club naar de kloten !!!!!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Zeeuwke, al koopt Ajax MBappe' dan nog wordt het met Steijn die met welke TD dan ook op één lijn zit en goed samenwerkt, als coach niks bij Ajax. Steijn is te licht als coach, zeker voor een ambitieuze club als Ajax.

JMP
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Ja, Steijn maakt z’n verhaal heel erg sterk en geloofwaardig door dit te doen bij de krant die er bij Ajax uit zijn gegooid en de heren Waldorff en Stettler van de sportredactie vol Ajax frustratie zitten, NOT! Één ding wist Steijn voor het doen van dit verhaal nl zeker: hij zou geen énkele kritische vraag over zijn eigen functioneren krijgen. Begrijp me goed, er is natúúrlijk wanbeleid gevoerd door de Ajax directie en Mislintat, maar met dit interview bij júist deze krant heeft hij alleen maar meer een Calimero van zichzelf gemaakt. Niet alle aankopen waren miskopen en in combinatie met de jeugdspelers die nu worden opgesteld was er wel degelijk meer van te maken geweest dan de degradatie plaats die Ajax bezette onder hem.

robinson
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

De bal is rond: Vind je het echt niet verkeerd als je over een pauperclub schrijft . Moet Steyn bij Ajax zakken vullen of elders? Een club kan veel voor iemand betekenen en bovengenoemde teksten komen dan heel hard aan. Maar dat zal dan wel de bedoeling zijn.

Dennis Kroon
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ik kan hier juist immens van (genieten) Helaas hadden ze bij de (clubleiding) Van (jullie) anderen plannen. 🫣🥲 Haha!

Brigges
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Ajax supporters, laat me niet lachen. Overal kritiek op hebben, nooit tevreden zijn, eigen spelers uitfluiten, de boel kort en klein slaan, dat zijn de Ajax supporters. Voor enige inhoudelijke uitspraken zijn ze gewoon te stom.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Niet alleen Ajax supporters knul !!!!!!!!!!!!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Ja hoor Brigges Ajaxsupporters zijn klerelijers, blijf dan maar ver bij hen weg, wat doe je dan hier op een aangelegenheid van de door jou gehate Ajax ?

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Doe rustig Krotje duurt nog effe maar Ajax komt weer aan de top !!

Super Football Fan
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Gewoon lekker vuurwerk op het veld gooien als je het er niet mee eens bent........ #ajaxpubliek

KROTJE
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Je hebt gelijk Zeeuwke, maar dat hatelijke gedoe tegen Ajax is niet nodig vind ik.

SC Henk nog maar eentje bij
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Scorebordjournalstiek is niet altijd slecht. Maurice Steijn heeft nauwelijks punten gehaald, zijn spelers niet fit gekregen, tactisch niks bijgedragen en kansloos naar de 18e plek geloodst. Zet daar de resultaten en aanpak van van 't Schip tegenover en je weet dat een topploeg voor Maurice veel, maar dan ook echt veel te hoog is gegrepen. Gelukkig voor hem zullen de losers van de Telegraaf hun uiterste best blijven doen hem nog weer aan een clubje te helpen.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Daar zit je dan als trainer waarvan er dertien in een dozijn gaan tegenover de nieuwe TD van Ajax. Hij vraagt je of je trainer van Ajax wilt worden. Natuurlijk wil je dat omdat een kans als deze nooit meer voor je voorbij zal komen. Je gaat er vanuit dat je met spelers van het kaliber Ronaldo en Messi zal gaan werken maar niets is minder waar. Als het tijdens de wedstrijden voor geen meter loopt laat je duidelijk blijken dat jij niet voor deze spelers gekozen hebt en nadat jij je congé hebt gekregen ga je op een wel verdiende vakantie. Bij terugkomst ga je met die Amsterdamse krant in conclaaf en geef jij iedereen de schuld (met name die Duitse TD die toch al weg is) om jezelf vrij te pleiten terwijl jij net zoals ieder ander weet dat jij net zo goed gefaald heb.

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Jammer allemaal, want eigenlijk heb ik Maurice Steijn altijd gezien als een van de meer nette en realistischer leden van het trainersgilde. Ik vind het ook te ver gaan om Mislintat van kwade trouw te beschuldigen, al kan ik me wel voorstellen waarom iemand dat doet. Overigens is het natuurlijk nooit handig om in een handelsbedrijf een handelaar met een eigen handeltje binnen te halen, maar dat komt vaker voor. Is al eens nagegaan wie bij de aanstelling van Mislintat belang had ?

BENNINK24
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Het is wat het is, maar we hebben allemaal gelijk , hele ajax bestuur weg er mee die hebben dit allemaal veroorzaakt . Wat Stein nu doet, is we al dachten waardeloze vent , dus zeer zeker ook geen goeie trainer!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen