Ajax-speler krijgt volle laag na 'hypocriet' gebaar: 'Wat een engnek'

7 december 2023, 08:12
Foto: © ProShots

Steven Berghuis heeft zelf af en toe een keiharde tackle in huis, maar woensdagavond zag de aanvaller van Ajax dat Yassin Oukili een keiharde overtreding maakte op zijn ploeggenoot Kristian Hlynsson. Berghuis vroeg vervolgens om een VAR-check en doelde daarmee op een rode kaart voor de RKC'er. Dat viel op social media bij veel voetbalfans totaal verkeerd, gezien zijn eigen staat van dienst.

“Voor mijn gevoel miste hij nog een aardige tackle op het scheenbeen van Kristian Hlynsson. Hij is oké, maar heeft wel een flinke wond”, vertelde de aanvoerder van de Amsterdammers na de zege op RKC Waalwijk in het Eredivisieduel woensdagavond, waarvan alleen het restant nog uitgespeeld moest worden. Sowieso was Berghuis behoorlijk kritisch op arbiter Pol van Boekel en dienst assist Marcel Ketting.

Was het een handige actie van Berghuis?

Laden...
855 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Die zit in dezelfde fase als op het einde bij Feijenoord, veel gedoe bij opstootjes en het chagrijn straalt van zijn kop af. Wees een flinke kerel als je perse weg wil bij Ajax en ga in gesprek met je zaken behartiger en de TD van Ajax maar reageer je niet af op tegenstanders en mensen die er niets aan kunnen doen.

0laf
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Kwestie van tijd voordat hij zelfs daar wordt uitgekotst.

Zozo
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Maar vooral geen ophef over de schofterige overtreding van die Marokkaan hè.

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

hij heeft totaal geen recht van spreken, maar het valt mij wel op dat van boekel een zeer matige scheids is,volg deze man en je komt er achter dat hij zeer matig is, dat de overtreding gewoon rood had moeten zijn kon hij ook zien, stond er met dew neus bovenop

CC1960
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Hypocriet zijn diegene die Berghuis veroordelen. het was duidelijk rode kaart en smerige overtreding. Als Berghuis dit had gedaan was ie uitgemaakt voor gek en gefrustreerd. Ook de tegenstanders zeuren om kaarten! Selectieve verontwaardiging en helaas is Berghuis nu diegene die zwaar wordt aangevallen door vooral de media en JD. m.a.w. men heeft weer iemand gevonden om kapot te maken

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Het belangrijkste is niet Berghuis, maar de 3 punten die Ajax aan het saldo er bij kan toevoegen. Ajax stoomt nu lekker naar boven door. Hopelijk gaat het nieuwe Ajax na de winterstop lukken om sportieve wraak te nemen op de clubs die bovenaan staan.

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nieuwe Ajax? Ik vrees dat dat nog wel een jaartje of 2 duurt 😅 De spelers die ze nu hebben zijn nog niet 1,2,3 vertrokken en zomaar een blik nieuwe spelers opentrekken die nu naar Ajax willen komen, zie ik ook nog niet gebeuren.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap hem wel , hij kan soms verkeerde dingen doen in het veld ,ff geen controle, maar hij heeft wel gelijk, wat hij Deen was op de bal , dat het zeer onbesuisd was duidelijk, en goed met geel had gekund, beetje voetballer met verstand ziet dat. Wat betreft die bewuste overtreding in de inhaal wedstrijd was over duidelijk rood, geen bal in de buurt. Maar goed op alle twee fronten arbitrage waardeloos.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen