Erik ten Hag laat oren van Carrie Brown klapperen: 'Vind je dat echt?'

24 december 2023, 08:57
Foto: © ProShots/Imago

Erik ten Hag heeft na afloop van de wedstrijd tussen West Ham United en Manchester United de wenkbrauwen van Carrie Brown doen fronsen. De Nederlandse trainer oordeelde dat zijn ploeg, ondanks de 2-0 nederlaag, een goede prestatie had geleverd. Brown van beIN Sports geloofde niet wat zij hoorde.

"Het was een goede prestatie van ons, maar we hebben niet gescoord. Om te winnen, moet je een doelpunt maken", aldus Ten Hag in zijn interview met Brown na afloop van het duel. De enigszins verbaasde verslaggever wilde weten of Ten Hag daadwerkelijk tevreden was met de prestatie van zijn team. "Vond je dat een goede prestatie?", vroeg zij, waarop de Nederlandse trainer een bevestigend antwoord gaf.

Artikel gaat verder onder video

"We hadden de wedstrijd volledig onder controle. Tot de 72ste minuut gaven wij niets weg", stelde de trainer van Manchester United. "We gaven niets weg, waren dominant in de opbouw en creëerden kansen in de omschakeling. De eerste drie kansen van de wedstrijd waren voor ons. Die moeten we benutten."

Manchester United gaat na de nederlaag bij West Ham United als nummer acht van de Premier League de kerstdagen in. Op tweede kerstdag neemt de ploeg van Ten Hag het op Old Trafford op tegen Aston Villa. Volgende week zaterdag staat, vlak voor de jaarwisseling, een uitduel met Nottingham Forest op het programma.

Moet Manchester United vertrouwen houden in Erik ten Hag?

Laden...
997 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ten Hag maakt het zichzelf wel moeilijk zo. Typisch een uitspraak van een coach met grootheidswaanzin of nog erger een coach die het niet meer weet. Critici zullen dit soort uitspraken en de resultaten gebruiken om hem weggewerkt te krijgen

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Helemaal mee eens Quarlon K, vooral die grootheidswaanzin.

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ten Hag moet zich afvragen of hij wel geschikt is als coach van een internationale topclub als hij tevreden is met een nederlaag en geen oog heeft voor het belangrijkste: scoren, winnen en punten pakken

Waarom19
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dat hoef jij je niet af te vragen. Professor Zonnebloem lijdt aan hoogmoedswaanzin. Hij is naast van Gaal een waardeloze trainer met een grote waffel .

dilima1966
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Manchester United moet Erik ten hag Niet houden Kan die mooie weer naar ajax gaan Zou niet verkeerd zijn om weer terug te komen

hunteklaas
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ten Hag probeert de schone schijn op te houden, maar zijn keuzes en prestaties bij Manchester United laten te wensen over. Het is slechts een kwestie van tijd voordat hij moet vertrekken en elders opnieuw kan beginnen met zijn middelmatige aankopen

real8madrid
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is belangrijk om kansen te benutten als je wilt winnen, maar het is ook een goed teken dat Manchester United de wedstrijd onder controle had en weinig heeft weggegeven.

Waarom19
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Professor Zonnebloem vindt zich zelf geweldig. Het is gewoon een prutser die in Nederland overdreven werd opgehemeld omdat het een Nederlander is.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ten Hag is dus net zo'n gevalletje als Frank de Boer, geslaagd bij Ajax, geflopt in Engeland en Italië. Waarschijnlijk wordt Ten Hag in de toekomst ook bondscoach van Oranje 🤣😉.

Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik denk dat hij na het nieuw jaar niet meer de trainer van Man united is. Hij ging als God naar deze club die een moeilijke periode aan het door brengen is. De filosofie van Ajax in Engeland past niet in het cultuur van de engelse Premier league. Je moet presteren, anders lig je eruit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen