Feyenoord-fans ergeren zich massaal aan Stan Teuben: 'Dit slaat nergens op'

17 december 2023, 15:16
Foto: © Imago

De fans van Feyenoord spreken massaal hun frustratie uit over de ellenlange VAR-check die nodig was na de 0-2 van Calvin Stengs, zondag op bezoek bij Heracles Almelo. Een dag voor zijn 25ste verjaardag nam de Oranje-international zowel de openingstreffer als de tweede Rotterdamse goal voor zijn rekening tegen de nummer vijftien van de Eredivisie.

Na ruim een kwartier sloeg Stengs voor de tweede keer toe op aangeven van Quilinschy Hartman. De linksback kwam over linksbuiten Luka Ivanusec heen en zette vanaf de linkerkant laag voor, waarna de oud-speler van AZ, OGC Nice en Antwerp FC van dichtbij Heracles-doelman Michael Brouwer in de verre hoek wist te passeren.

Artikel gaat verder onder video

Het duurde daarna echter nog ruim tweeënhalve minuut voordat Stengs definitief kon juichen. De als VAR dienstdoende Stan Teuben had in Zeist namelijk bijzonder veel tijd nodig om vast te stellen dat de '10' van de Rotterdammers niet buitenspel stond op het moment dat Hartman zijn voorzet gaf. Op X schrijven de fans hun frustraties van zich af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen