Frenkie-kamp woest na rel in Spaanse media: 'Totaal fake-nieuws'

14 december 2023, 16:46
Foto: © ProShots

Het kamp rond Frenkie de Jong accepteert het niet dat er in Spanje twijfels zijn over de ziekte van de middenvelder. De voetballer was niet fit en ontbrak om die reden midweeks bij FC Barcelona, dat op bezoek ging bij Antwerp FC. Maar in Spanje wordt er getwijfeld aan die bewering en dat is totaal verkeerd gevallen bij zaakwaarnemer Ali Dursun.

“Deze jongen is een prof in hart en nieren. Een modelprof gewoon. Kom gewoon niet aan de reputatie van Frenkie, want hij levert altijd”, reageert Dursun in De Telegraaf op de aantijgingen vanuit de Spaanse media. Die beweringen kloppen niet, ondanks dat journalist Marius Carol beweerde dat hij gebeld heeft met Deco en dat ook de sportief directeur zou twijfelen over het verhaal van Frenkie. Er zouden twijfels zijn of Frenkie wel écht ziek was.

Artikel gaat verder onder video

“Er is niet geschreeuwd door de telefoon, zoals wordt beweerd, er zijn geen vraagtekens. Er worden nu dingen gecreëerd op een valse manier. De relatie met Deco is gewoon goed en stabiel”, aldus Dursun, die het ‘fake-nieuws’ noemt in het dagblad. “Het is de grootste onzin die er rond Frenkie in tijden is uitgebracht. De speler is gewoon ziek. Hij heeft koortsverschijnselen en was niet in staat om te reizen en te spelen.”

Lees ook: Eerste 'babygriepje' voor Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney?

Frenkie ontbrak vanwege zijn ziekte in het Champions League-duel met Antwerp FC, waarin de Catalaanse grootmacht uiteindelijk onderuitging. In eerste instantie liet Xavi de grote sterren nog thuis, maar uiteindelijk nam hij die toch wel mee naar De Bosuil. Naast Frenkie waren ook Marcos Alonso, Gavi en Iniago Martinez en Marc-André ter Stegen afwezig vanwege blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen