Heracles-supporters reageren op walgelijke wijze op verjaardag van eigen trainer

11 december 2023, 20:38
Foto: © Imago

Heracles Almelo-trainer John Lammers viert maandag zijn verjaardag, maar de oefenmeester van de Almeloërs heeft ook op deze heugelijke dag kunnen ondervinden dat supporters van Heracles niet blij zijn met zijn prestaties bij de club. Onder de felicitaties van de nummer veertien van de Eredivisie op sociale media wordt de coach namelijk door een aantal fans een ontslagbrief toegewenst als verjaardagscadeau.

“Gefeliciteerd en gelijk wegwijzen”, schrijft een Heracles-supporter onder het bericht van de club op Instagram. “Ontslagbrief zou een mooi cadeau zijn”, schrijft een ander fan, die ook de nodige likes krijgt op zijn bericht. Het zijn niet de enige Heracles-supporters die zo reageren, want het loopt aardig door in de reacties: “Gefeliciteerd. Mooie leeftijd om te stoppen”, schrijft een andere Heraclied. 

Artikel gaat verder onder video

Ook op X reageren supporters van Heracles op dezelfde manier: “Ontslag is een mooi cadeau”, schrijft een fan van de Almeloërs. Daarbij moet worden opgemerkt dat niet álle Heracles-supporters negatief reageren op de verjaardag van Lammers, maar een groot gedeelte wel. Afgelopen weekend lieten de supporters van de promovendus hun onvrede ook al blijken door de spelersbus na de nederlaag bij degradatiekandidaat Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bertie Vormeer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja Almelo denkt de top drie te kunnen aanvallen maar is lastiger dan gedacht .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen