Kees Kwakman stoort zich mateloos en geeft Ajacied meest pijnlijke beschuldiging

22 december 2023, 07:40
Foto: © ESPN

Kees Kwakman heeft zich donderdagavond gestoord aan het spel van Ajax-aanvaller Georges Mikautadze. De Georgische buitenspeler maakte tegen Hercules een slappe indruk in de ogen van de analist, die daar niets van begrijpt aangezien Mikautadze na een lange tijd weer eens een kans in de basis kreeg.

"Als je Mikautadze vandaag zag lopen, met zijn handjes in zijn mouwen", begint Kwakman in zijn analyse op ESPN. "Een balletje met buitenkant voet, een wippertje: die had er helemaal geen zin in", denkt de Volendammer. "Als je er daar een paar van hebt, terwijl de jongens die de kar kunnen trekken er niet bij zijn...", verzucht Kwakman, die de afgelopen maanden wel het gevoel had dat de rust wat teruggekeerd in Amsterdam.

Artikel gaat verder onder video

"Het leek bij Ajax wat rustiger te worden", geeft Kwakman toe. Er werd net gedaan alsof ze de Champions League hadden gewonnen, toen ze overwinterden in de Conference League. Maar dat begreep je nog na alle ellende die Ajax heeft meegemaakt. Er zat misschien ook een licht cynische ondertoon onder van de supporters, maar met deze laatste twee wedstrijden komt al het chagrijn weer terug, dat ze ook hadden met Steijn en Mislintat." 

Dat er in Utrecht van Hercules werd verloren, is voor Ajax een pijnlijk moment om 2023 mee af te sluiten. Trainer John van 't Schip, tijdens deze wedstrijd nog in Australië, zal zich aan de andere kant van de wereld kapot geschrokken zijn. Niet alleen van deze wedstrijd, maar ook van het duel tegen PEC Zwolle (2-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

hunteklaas
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

De prestatie van Mikautadze was ronduit teleurstellend en het is onbegrijpelijk dat hij na lange tijd weer een kans kreeg terwijl de sleutelspelers afwezig waren. Ajax heeft gefaald als team en dit toont aan dat er nog steeds problemen zijn bij de club

BENNINK24
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Hij heeft gelijk!!! maar goed ze voetballen om te verliezen !!!

QuarlonK
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Beetje slap om er 1 speler uit te pikken. Dit was een algehele wanprestatie van het hele team. Je kunt ze allemaal aanpakken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen