Kees Kwakman waarschuwt Feyenoord: ‘Dat gaat Peter Bosz ook gewoon in De Kuip doen’

2 december 2023, 11:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De ogen zijn dit weekend massaal gericht op de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV. De twee titelfavorieten nemen het zondag tegen elkaar op en weten wat er op het spel staat. Kees Kwakman verwacht dat Peter Bosz ‘Feyenoord ook gewoon in De Kuip onder druk gaat zetten’.

PSV is na dertien competitiewedstrijden nog foutloos in de Eredivisie en kan nummer twee Feyenoord op liefst tien (!) punten achterstand zetten. Bij Voetbalpraat vragen de analisten zich af hoe de Eindhovenaren voor de dag gaan komen in de topper. Kees Kwakman denkt dat Bosz gaat vasthouden aan zijn eigen spel.

Artikel gaat verder onder video

“Daarom vind ik Bosz zo’n leuke trainer, maar ook gewoon in De Kuip verwacht ik dat hij Feyenoord onder druk gaat zetten en het geluk gewoon gaat zoeken”, begint de oud-voetballer. “Natuurlijk zal PSV in fases achteruit worden gedwongen, maar ik denk dat het een hele leuke wedstrijd kan worden”, gaat de analist verder.

PSV moet het in Rotterdam stellen zonder Hirving Lozano en Noa Lang. Laatstgenoemde was eerder dit seizoen, tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, van grote waarde voor de Eindhovenaren. Lang besliste die wedstrijd met zijn eerste goal voor PSV en bezorgde de ploeg van Bosz daarmee de eerste prijs van het seizoen.

Wie gaat de Topper winnen?

Laden...
1355 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen