Ronald de Boer wijst zondebok Feyenoord aan: 'Als ik Arne Slot was, zou ik pislink zijn op hem'

14 december 2023, 12:55
Foto: © Ziggo Sport

Ronald de Boer vindt dat Ramiz Zerrouki ‘oliedom’ handelde in de Champions League-wedstrijd tussen Celtic en Feyenoord. De middenvelder veroorzaakte een strafschop met een overtreding op Liam Scales.

Bij een corner hield Zerrouki zijn tegenstander vast, waarna arbiter Luis Palma naar de stip wees. Luis Palma schoot vervolgens de 1-0 tegen de touwen; Celtic won uiteindelijk met 2-1. “Ik kan er niet tegen wat Zerrouki doet. De scheidsrechter heeft hem daarvoor al gewaarschuwd, zo van: ‘Laat je tegenstander los.’ Hij presteert het eigenlijk weer om de scheids de kans te geven om voor een strafschop te fluiten.”

Artikel gaat verder onder video

Scales handelde in tegenstelling tot Zerrouki wel slim, vindt De Boer. “Als hij zo’n hand om zijn nek voelt, dan gebruikt hij dat natuurlijk om te gaan vallen. Ik vind het echt oliedom van Zerrouki”, zegt de analist bij Ziggo Sport.

“Slot gaf al aan dat ze domme goals tegen krijgen. Bij die tweede tegentreffer liep Wieffer niet mee met zijn man. Maar dit van Zerrouki vind ik echt oliedom. Als ik trainer van Feyenoord was, zou ik hier pislink van worden.”

Zerrouki reageerde voor de camera van RTL7 al op het penaltymoment. Hij beaamde het contact, maar vond het ‘veel te licht voor een penalty’. “De speler van Celtic zei zelf ook tegen mij dat hij het absoluut geen penalty vond. Dus ik denk dat dat wel genoeg zegt.”

Was de strafschop voor Celtic terecht?

Laden...
1367 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen