Wout Weghorst in verband gebracht met terugkeer naar Eredivisie: 'Zou heel graag met hun kampioen worden'

23 december 2023, 08:48
Foto: © Imago

Wout Weghorst maakt er geen geheim van dat hij een transfer naar FC Twente in de toekomst wel ziet zitten. De 31-jarige spits uit Borne vertelt in een uitgebreid interview met De Telegraaf dat hij ‘graag’ voor de club uit Enschede zou spelen.

Weghorst is na zijn vertrek bij AZ alweer een tijdje vertrokken uit de Nederlandse competitie. De spits wordt momenteel door Burnley verhuurd aan het Duitse Hoffenheim. Weghorst zou een terugkeer naar het oosten, de regio waar hij vandaan komt, wel zien zitten. “Dat zou ik wel graag willen. Mocht het lukken, wil ik ook echt van toegevoegde waarde zijn”, begint de aanvaller.

Artikel gaat verder onder video

De Telegraaf linkt Weghorst nadrukkelijk met een overstap naar FC Twente, de club waar hij als kind op de tribune zat samen met zijn broers. “En daar kampioen worden. Dat zou de cirkel rondmaken”, zegt de international. “Ik zit nu in een fase waarin ik ook andere dromen krijg, weg van het sportieve aspect. Uiteindelijk willen we graag terug naar het oosten van Nederland en daar een vaste plek creëren”, zegt Weghorst.

“Dat zie ik al wel voor me: een mooi vrijstaand huis, gezellig met de kinderen, diertjes in de tuin. Maar het komt zoals het komt. Ik ben nog steeds maar 31 jaar en gevoelsmatig nog lang niet klaar”, vervolgt hij. Weghorst beproeft momenteel zijn geluk bij Hoffenheim, waar hij in twaalf competitiewedstrijden goed was voor vier doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Mocht het lukken, wil ik ook echt van toegevoegde waarde zijn”. Daar gaat het al fout. De enige toegevoegde waarde van Wout Worst is de warmte die hij achterlaat op de reservebank.

Maister
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Met zoveel kopballen, is het maar de vraag of Weghorst nog wel een vaste plek in zijn hoofd heeft voor FC Twente.

gtsb
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Talentvolle spits halen op de groei die wat oplevert. Of een dure ouwere spits die het alleen moet hebben van zijn overdreven mentalitiet en niks meer oplevert . Terwijl je toch niet zo'n heel groot budget hebt. Mmmmm lastige keuze voor bruggink Not!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen