Zien om te geloven: zesvoudig Oranje-international scoort van 50 meter in Engeland

2 december 2023, 21:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zesvoudig Oranje-international Wesley Hoedt heeft zaterdagavond een hoofdrol voor zich opgeëist bij Watford. In het Championship-duel met Hull City tekende de oud-speler van onder meer AZ en SS Lazio een kwartier voor tijd voor de winnende door van een meter of 50 (!) doeltreffend uit te halen.

Watford kwam in het uitduel al na acht minuten op voorsprong door een treffer van Edo Kayembe, maar zag Scott Twine amper twee minuten later alweer voor de gelijkmaker zorgen. Vervolgens behield Hull een overwicht, maar was het Hoedt die een kwartier voor tijd op werkelijk fenomenale wijze uitgroeide tot de matchwinner.

Watford en Hoedt pakten met de drie punten de voorlopige tiende plaats op het tweede niveau in Engeland. Hull staat ondanks de thuisnederlaag met drie punten meer op plek zes. Aan het eind van het seizoen pakken de nummers een en twee van de competitie het felbegeerde ticket voor de Premier League en gaan de nummers drie tot en met zes de playoffs in om de derde promotieplaats voor zich op te eisen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen