'Als die spelers waren gekomen, had Ajax misschien wel bovenaan gestaan'

12 januari 2024, 09:14   Bijgewerkt: 12 januari 2024, 11:01
Foto: © Imago

Ali Boussaboun denkt dat Ajax er heel anders had voorgestaan als Sven Mislintat afgelopen zomer de wensen van Maurice Steijn had ingewilligd. Alle suggesties voor versterkingen die de trainer deed, werden genegeerd door de inmiddels ontslagen directeur voetbalzaken.

Mislintat trok zijn eigen plan en haalde veelal onbekende namen naar Amsterdam. Steijn droeg de namen van onder meer Noa Lang, Jerdy Schouten, Nicolás Tagliafico, Sergino Dest, Nick Olij, Vangelis Pavlidis, Stefan de Vrij, Hakim Ziyech en Justin Kluivert aan. Geen van hen werd door Mislintat naar Ajax gehaald.

Artikel gaat verder onder video

"Maurice Steijn vertelde laatste dat hij Jerdy Schouten, Noa Lang en Hakim Ziyech had gewild", doelt Boussaboun op het interview van Steijn bij Casa di Beau. "Als die waren gekomen, hadden ze misschien wel bovenaan gestaan. Nu is het voor Ajax te hopen dat FC Twente en AZ voldoende punten verspelen."

Ajax moet volgens Boussaboun stabieler worden om zich direct te plaatsen voor Europees voetbal. "Steven Berghuis is bezig aan een van zijn slechtste seizoenen en Steven Bergwijn levert niet. Alle spelers die deze zomer gehaald zijn, zijn niet goed genoeg, behalve Diant Ramaj", stelt hij.

Ben je het eens met Ali Boussaboun?

Laden...
414 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Pfff als als als. Als Feyenoord Messi en Ronaldo had gehaald stonden we boven aan 😂😂😂

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Wat een onzin als als dit als dat . Als je niks anders te melden heb update zwijg dan !!!!! Met die gewenste aankopen had Maurice en Sven het nog verziekt !!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen