Anderlecht 'hevig geïnteresseerd' in KKD-parel van meer dan één miljoen euro

1 januari 2024, 19:14
Foto: © Imago

RSC Anderlecht is volgens Voetbal International 'hevig geïnteresseerd' in Aimé Omgba. De 21-jarige middenvelder van NAC Breda moet meer dan één miljoen euro kosten.

Omgba werd opgeleid door Feyenoord en maakte in 2020 de overstap naar NEC, waar hij al na één seizoen moest vertrekken. Bij NAC tekende de aanvallende middenvelder vervolgens een amateurcontract. Dat werd een jaar geleden omgezet in een profcontract.

Artikel gaat verder onder video

Omgba heeft de kans die hij bij NAC heeft gekregen met beide handen aangegrepen. Dit seizoen speelde de middenvelder twaalf wedstrijden, waarin hij goed was voor drie doelpunten en één assist. Door een knieblessure kwam Omgba in augustus en september niet in actie.

Slechts een jaar na zijn debuut in het profvoetbal staat Omgba er goed op. Naast diverse clubs uit de subtop van de Eredivisie is ook Anderlecht geïnteresseerd in de middenvelder van NAC.

Anderlecht zou de middenvelder snel naar België willen halen. Daarvoor moet de club wel flink betalen. De vraagprijs voor Omgba ligt volgens Voetbal International naar verluidt ruim boven het bedrag dat NAC afgelopen zomer ontving voor Ezechiel Banzuzi. Hij werd afgelopen zomer voor 1,2 miljoen euro verkocht aan OH Leuven.

Is Omgba het grootste talent van de Keuken Kampioen Divisie?

Laden...
420 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen