Diego Biseswar voorspelt: 'Hij gaat niet meer spelen bij Ajax'

21 januari 2024, 11:40
Foto: © ESPN

Diego Biseswar denkt dat Silvano Vos de komende tijd weinig aan spelen gaat toekomen nu Ajax zich heeft versterkt met Jordan Henderson. De 33-jarige middenvelder is gehaald voor de nummer 6-positie, waar Vos het beste uit de voeten kan. Door een blessure ligt de achttienjarige Vos al een tijdje uit de roulatie.

Met Henderson heeft Ajax eem doorgewinterde speler binnengehaald. "De jeugd van nu heeft geen persoonlijkheden meer. Ik had hier een paar dagen geleden een discussie over met oud-spelers. Het hoeft niet zo extreem, maar hiërarchie hoort wel bij voetbal. Jongens die ouder zijn die dingen beslissen. Dat mis je nu ook bij Ajax", begint Biseswar bij ESPN.

Artikel gaat verder onder video

Henderson is volgens Biseswar een speler die hiërarchie in de Ajax-kleedkamer kan aanbrengen. "Ik hoop dat bijvoorbeeld Vos veel gaat leren van Henderson. Maar hij gaat niet meer spelen", voorspelt de 35-jarige aanvaller. "Hij gaat weer terug naar de Keuken Kampioen Divisie, naar Jong Ajax. Ze hebben ook die jongen van Excelsior (Kian Fitz-Jim, red) teruggehaald. Waarom hebben ze dat gedaan?"

Biseswar vindt het interessant dat Ajax met Henderson een Engels international heeft gestrikt. "Ik ben van mening dat Engelse spelers buiten Engeland eigenlijk niet heel goed zijn omdat ze gewend zijn aan een bepaald systeem. Ik ben dus wel benieuwd hoe hij het gaat doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Henderson speelde bij Liverpool altijd veel meer als 8 dan als 6, dus er liggen genoeg kansen voor Vos om een jongen als Taylor (die maar zelden presteert) uit de basis te spelen en die nummer 6 positie te gaan bezetten. Een middenveld met Vos en Henderson naast elkaar is niet ondenkbaar. Vd Boomen is natuurlijk ook nog een concurrent waar hij rekening mee moet houden.

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Sylvano Vos mag van mij verkocht worden, ik ben niet onder de indruk van deze speler.

DeWitteBeer
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Henderson zal ook niet iedere wedstrijd 90 minuten spelen en Taylor zal nu harder moeten laten zien dat hij beter is, Dus Vos krijgt zijn minuten echt nog wel, mannetje is pas 18 jaar waar hebben we het over?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen