Opstelling Feyenoord: Slot maakt opvallende keuze in de voorhoede, basisspeler ontbreekt

6 januari 2024, 11:49   Bijgewerkt: 6 januari 2024, 12:11
Foto: © Imago

Feyenoord sluit het trainingskamp in het Spaanse Marbella zaterdagmiddag af met een oefenwedstrijd tegen 1. FSV Mainz 05. Arne Slot heeft in zijn basiself een plekje ingeruimd voor Javairô Dilrosun. De aanvaller wordt deze week nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek uit Rotterdam, maar krijgt van Slot dus een serieuze kans om zich te laten zien. Ook Luka Ivanusec verschijnt aan de aftrap.

Justin Bijlow is zaterdagmiddag niet van de partij bij Feyenoord. De normaal gesproken eerste doelman van de huidige nummer twee van Nederland is grieperig geweest en ontbreekt daarom in het oefenduel met de club uit de Bundesliga. Feyenoord wil geen risico nemen met Bijlow. De Rotterdammers hervatten de Eredivisie volgende week met een thuiswedstrijd tegen N.E.C. Na het uitduel met Vitesse wachten de krakers tegen achtereenvolgens PSV óf FC Twente (beker), FC Twente (thuis) en AZ (uit).

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Dilrosun, Giménez, Ivanusec.

Artikel gaat verder onder video

Het vriendschappelijke duel tussen Feyenoord en 1. FSV Mainz 05 begint om 12.30 uur en is hier live te zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hops
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

He Bean .waar blijft je weer met jou stome reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Bean is niet de enige die deze site verzieken . Ik heb hier een tijd niet meer gereageerd. Vanwege de feestdagen ,maar ook vanwege het sfeertje . Wel gekeken of er wat nieuws was qua transfers etc. Maar fc update is fc update niet meer Ik denk dat meer mensen dus in de spiegel moeten kijken en niet alleen bean . Zeker ook fc update. Ja je krijgt veel clicks ,maar niemand blijft hangen . Het clubje mensen dat de boel verziekt blijft hangen . Zitten hier zelfs met de feestdagen te zeiken .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen