Fabrizio Romano: 'Tijd voor de Nederlandse topscorer om snel te beslissen'

26 januari 2024, 21:28
Foto: © Imago

Noah Ohio kan in de slotdagen van de winterse markt nog een transfer maken. De spits van Standard Luik is benaderd door ‘meerdere clubs’, zo weet journalist Fabrizio Romano te melden. Volgens collega-journalist Jeroen Kapteijns van De Telegraaf heeft onder meer FC Twente interesse.

Romano noemt geen namen van clubs, maar stelt dat Engeland 'een optie' is voor de Jong Oranje-international. "Het wordt voor de topscorer van het afgelopen jaar bij Jong Oranje tijd om een beslissing te nemen", schrijft de transfermarktexpert, verwijzend naar de vijf goals die Ohio in 2023 maakte in zijn zes optredens voor de talentenploeg.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Kapteijns heeft Twente geïnformeerd naar Ohio’s beschikbaarheid, maar lijkt de komst van de aanvaller 'op dit moment niet haalbaar'. Daardoor blijft Twente zoeken naar een opvolger van Manfred Ugalde, die naar Spartak Moskou gaat. Ook door de naam van Lequincio Zeefuik moest al een streep, want de spits verruilt FC Volendam voor AZ.

Ohio, die in een eerder stadium ook in beeld was bij FC Utrecht, heeft een contract tot medio 2026 bij Standard Luik. De 21-jarige spits, die in het seizoen 2020/21 vier competitiewedstrijden speelde voor Vitesse, moet het momenteel bij Standard doen met een rol als wisselspeler. Hij speelde dit seizoen veertien competitieduels in de Belgische Pro League, waarvan twaalf als invaller.

Transfers LIVE: alle ontwikkelingen bij Ajax, Feyenoord, PSV en de rest van de Eredivisie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen