Feyenoord kan persconferentie wegens Arne Slot niet laten plaatsvinden

19 januari 2024, 12:14
Foto: © Imago

De persconferentie van Feyenoord voorafgaand aan het duel tegen degradatiekandidaat Vitesse gaat niet door. Dat maken de Rotterdammers vrijdagochtend bekend. Het heeft te maken met de afwezigheid van trainer Arne Slot, die nog steeds ziek is.

Eerder deze week was de oefenmeester van de Rotterdammers al afwezig bij de traditionele nieuwjaarsreceptie van Feyenoord. Toen kampte Slot al met ziekte, waardoor zijn assistenten de honneurs waarnamen op trainingscomplex 1908 en de aanwezigen op de nieuwjaarsreceptie het moesten doen zonder de trainer van Feyenoord. Slot had gehoopt snel weer te herstellen, maar dat valt blijkbaar tegen.

Artikel gaat verder onder video

De trainer van Feyenoord is nog steeds ziek en kan daarom vrijdagmiddag ook niet aanwezig zijn op de persconferentie van de Rotterdamse club. De nummer twee van de Eredivisie kiest er niet voor om een van de assistenten plaats te laten nemen op Slot zijn plek, maar heeft besloten de persconferentie in aanloop naar het duel tegen Vitesse af te lasten. Het iis onduidelijk of Slot zondagmiddag weer plaats kan nemen op de bank bij Feyenoord.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen