Hans Kraay jr. hield het bijna niet droog: 'Dit kwam echt uit zijn tenen'

14 januari 2024, 11:05
Foto: © ESPN

Hans Kraay junior hield het afgelopen week bijna niet droog bij het zien van beelden van de jonge Liverpool-supporter Daire. De club zendt uit hoe de twaalfjarige jongen, die geboren is zonder armen en benen, eerder dit seizoen kennis mocht maken met trainer Jürgen Klopp en spelers Luís Diaz, Darwin Nuñez en Mohamed Salah.

In Goedemorgen Eredivisie op ESPN is geeft Kraay junior toe dat de beelden, die begin december werden geschoten, hem flink aangrepen. "Ik begin ook een beetje een oud wijf te worden, ik zat er bijna bij te huilen", moet de oud-voetballer en huidige verslaggever bekennen. "Sommige mensen zeggen weleens: Klopp is een acteur. Ik denk dat het misschien een beetje fifty-fifty is, maar hij heeft zich hier wel van zijn hele goede kant laten zien."

Artikel gaat verder onder video

Op beelden die Liverpool TV uitzond is te zien hoe Daire een ontmoeting heeft met Klopp. Daarna sluiten ook de Colombiaanse aanvaller Diaz en zijn Uruguayaanse teamgenoot Nuñez aan, tot grote blijdschap van de jonge supporter. Even later maakt ook de Egyptische sterspeler Salah bovendien zijn opwachting. Kraay maakt Klopp een groot complient: "Dit was niet van: we moeten iets sociaals doen, dit kwam echt uit zijn tenen", vervolgt Kraay. "Ik vond het prachtig", besluit hij het onderwerp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Oud nieuws hansie hansie. Maar goed hansie wil weer fff deugen .

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Hans Kraaij jr is een acteur die Hans Kraaij jr speelt, Klopp is een voetbalcoach.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen