Hans Kraay onthult: 'Hij is zo boos op mensen bij Ajax, hij heeft er heel veel van wakker gelegen'

3 januari 2024, 13:45
Foto: © ProShots

Hans Kraay junior heeft bekendgemaakt dat FC Twente-middenvelder Sem Steijn grote moeite heeft gehad met de gevolgen van het teleurstellende dienstverband van zijn vader Maurice Steijn bij Ajax. Volgens de verslaggever van ESPN heerst er bij de speler van FC Twente, één van de uitblinkers in dit seizoen, veel woede richting de Amsterdamse club.

Kraay sprak met Steijn tijdens de opname van de commercials van ESPN voor de tweede seizoenshelft. Kraay merkte op dat de aanvallende middenvelder stoïcijns bleef doorgaan met presteren, ondanks alle onrust rondom het dienstverband van zijn vader bij Ajax. De 22-jarige Hagenees gaf tegenover de journalist echter aan dat hij zich er helemaal niet van heeft kunnen afzonderen: "Hij zegt: ik ben zo boos, op zo veel mensen bij Ajax. Ik heb zo veel wakker gelegen van mijn vader. Ik schrok daar echt van, want ik heb het zelf ook meegemaakt dat mijn vader met pek en veren er uitgegooid moest worden bij Ajax", blikt Kraay terug.

Artikel gaat verder onder video

De journalist geeft in een video-item van ESPN aan dat hij het te doen heeft met Steijn, die ondanks alle onrust mag terugkijken op een fantastische eerste seizoenshelft bij FC Twente: "Misschien is Steijn wel mijn man van de afgelopen paar maanden. Zestien gespeeld, tien goals en alleen maar gezeik rondom zijn vader. Ik leef wel mee met Sem, ik vind dat heel knap", besluit Kraay

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Allemaal achteraf gelul !!! Een ding is zeker , de top moet eruit want die hebben behoorlijk gefaald !!! Maar Stein is gewoon matige trainer, en wil de baas zijn, en dat kan niet, dus dat die weg is is goed.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Èrg zeg voor de fam Steijn heb medelijden hoor !!!!!

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Hans is nogal rancuneus naar Ajax lijkt het omdat hij verwijst naar de situatie destijds met zijn vader. Dus gooit hij graag een beetje olie op het vuur. Zo kinderachtig Hansie Hansie.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Hansie is een groot kind.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen