Nieuw wapen dient zich aan bij PSV: 'Van hem wordt enorm veel verwacht'

4 januari 2024, 15:30
Foto: © Imago

De verwachtingen rond Tygo Land zijn hooggespannen bij PSV. Mocht het mogelijk of noodzakelijk zijn, dan zou de zeventienjarige middenvelder volgens het Eindhovens Dagblad dit seizoen nog van waarde kunnen zijn voor het eerste elftal.

Peter Bosz werkt bij PSV met een selectie die hij precies groot genoeg vindt. Hij gaat ervan uit dat hij gemiddeld te maken heeft met drie blessuregevallen, waarbij hij een spelersgroep van twintig man overhoudt. Een aantal spelers van Jong PSV wordt hier niet onder gerekend.

Artikel gaat verder onder video

"Mocht het mogelijk of noodzakelijk zijn, dan kunnen ze misschien ook voor het eerste elftal van waarde zijn. Onder anderen van middenvelder Tygo Land (17) wordt enorm veel verwacht", schrijft bovengenoemde krant.

Land maakte in de zomer van 2022 de overstap van sc Heerenveen naar PSV. Op 12 augustus debuteerde de middenvelder in de hoofdmacht van de Eindhovense club. Als invaller kreeg Land toen enkele minuten speeltijd tegen FC Utrecht (2-0). In de daaropvolgende maanden speelde de tiener zijn wedstrijden bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen