Slot verwacht dat Feyenoord gaat luisteren naar grote biedingen op Santiago Giménez

5 januari 2024, 22:18
Foto: © Imago

Arne Slot sluit niet uit dat Santiago Giménez na de winterse transferperiode nog speler van Feyenoord is. De oefenmeester geeft tegenover het Algemeen Dagblad aan dat hij verwacht dat Feyenoord gaat luisteren naar een ‘bod dat niet te weigeren is’.

Giménez is met negentien doelpunten, samen met Vangelis Pavlidis, de topscorer van de Eredivisie. Diverse Europese clubs houden de Mexicaan in de gaten en een winterse transfer is nog alles behalve uitgesloten, zo denkt Slot. “Deze club moet heel veel geld verdienen om door te kunnen groeien. Als er deze maand een bod komt wat niet te weigeren is, dan denk ik dat Feyenoord daarnaar luistert.”

Artikel gaat verder onder video

De oefenmeester weet ook dat een tweede plaats in de Eredivisie heel veel geld gaat opleveren voor de Rotterdammers. Feyenoord staat momenteel op die tweede plek, met liefst tien punten achterstand op koploper PSV. Het kampioenschap lijkt een utopie voor de ploeg van Slot, maar een tweede plek, die aan het einde van het seizoen alsnog recht geeft op plaatsing voor de groepsfase van de Champions League, is een realistisch doel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Dat je gaat luisteren begrijp ik maar dan toch vooral het relatiebeheer voor komende zomer. De tweede plaats veilig stellen is veel belangrijker voor Feyenoord dan een overhaaste transfer maken die een paar maanden later ook nog kan. De financiële situatie is niet goed maar niet meer zo erg als een paar jaar geleden dat je gedwongen werd om direct te verkopen

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik als Ajacied zou hem nu nog niet verkopen die jongen heeft al best wat belangrijke goals gemaakt en zou de tweede plaats vast houden !!! En om nu al de handdoek in de ring te gooien niet doen , mijn club Ajax heeft ook al een paar keer 12 punten achter gestaan rond kerst en toch nog kampioen geworden onder Frank de Boer !!!!! Succes .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen