Van der Gijp wijst droomaanwinst PSV aan: 'Tien miljoen euro, leuk ventje'

29 januari 2024, 22:41
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp vindt dat PSV de transfer van Yorbe Vertessen niet meer kan tegenhouden. De club lijkt Vertessen terug te willen halen uit Berlijn, waar hij momenteel verblijft in de hoop zijn overstap naar Union Berlin af te ronden.

PSV had Vertessen toestemming gegeven om naar Berlijn af te reizen, maar heeft zich bedacht na de blessure van Noa Lang. Van der Gijp vindt dat PSV desondanks moet meewerken aan de transfer van Vertessen. “Hij is al gekeurd, kom op. Ze zijn eruit met die club. Dan kun je het niet meer terugdraaien”, zegt de analist van Vandaag Inside.

Artikel gaat verder onder video

Arbiter Bas Nijhuis, ook aanwezig bij het praatprogramma, noemt Vertessen een ‘goede voetballer’. “Dus ik snap PSV wel.” Van der Gijp antwoordt: “Maar het is wel je derde linksbuiten. Ze hebben ‘m nu wel nodig vanwege de blessures, maar je moet die jongen gewoon laten gaan. Doe niet zo raar.”

De analist weet ook wie Vertessen moet opvolgen in Eindhoven. “Koop lekker die linksbuiten van sc Heerenveen, leg tien miljoen euro neer, dan heb je echt een goede. Leuk ventje, man”, doelt hij op Osame Sahraoui, die dit seizoen in achttien competitieduels goed was voor vier doelpunten en twee assists.

Is Osame Sahraoui een goede aanwinst voor PSV?

Laden...
959 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

avatar

Wederom zal je mening niet worden meegenomen van der Gijp, weet dus niet waarom je iedere doordeweekse avond lucht zit te verplaatsen jandoedel

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al for the money

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen