Verbazing in Utrecht: 'Echt onbegrijpelijk dat Kooij niet fluit, een flater'

21 januari 2024, 13:02   Bijgewerkt: 21 januari 2024, 13:46
Foto: © Imago / ESPN

Joey Kooij heeft zondag voor het misschien wel meest opmerkelijke moment van de eerste helft tussen FC Utrecht en PSV gezorgd. Waar André Ramalho in de twintigste minuut een duidelijke overtreding leek te maken op Sam Lammers, liet de scheidsrechter het spel doorgaan.

Lammers werd met Ramalho in zijn rug aangespeeld door Nick Viergever en probeerde bij zijn directe tegenstander weg te draaien, maar werd op dat moment naar de grond getrokken door de Braziliaanse verdediger. Waar De Galgenwaard verwachtte dat Kooij zou fluiten voor een overtreding, wuifde hij het weg omdat Lammers zich volgens hem (ook) niet onbetuigd liet.

Artikel gaat verder onder video

Het besluit van Kooij laat bij Vincent Schildkamp de wenkbrauwen fronsen. "Nou ja, zeg. Daar wordt Lammers toch wel heel overduidelijk naar het gras getrokken door Ramalho. Natuurlijk pakken zij elkaar in eerste instantie over en weer vast, maar hoe Ramalho zich daarna vergrijpt aan de spits... Het is onbegrijpelijk dat Kooij daar niet voor fluit", aldus de ESPN-commentator.

Als de vermeende overtreding even later wordt herhaald, herziet Schildkamp zijn mening niet. "Dat Ramalho hier niet bestraft wordt door Kooij, is echt onbegrijpelijk. Een flater van de scheidsrechter."

Maakte Kooij een fout door niet te fluiten?

Laden...
2128 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Er is toch zoiets al de VAR?

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ja idd onbegrijpelijk dit en dan zit die Luuk nog te zeiken over de scheids !!!!!!!

Gusa
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Kooij fluit niet beter (en met momenten misschien zelfs wel minder) dan de scheidsrechters in de KKD. Zou misschien goed zijn om hem langer te laten rijpen daar. Hij zorgt voor chaos op het veld en als speler weet je echt niet waar je aan toe bent met hem als scheids.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen