Kenneth Perez twijfelt aan droomtransfer: 'Hoe moeten ze het financieel doen?'

20 februari 2024, 10:41   Bijgewerkt: 20 februari 2024, 11:37
Foto: © Imago/ESPN

Een overstap van Wout Weghorst naar FC Twente valt niet uit te sluiten, zo weet clubwatcher Leon ten Voorde. Wel zal Weghorst qua salaris flink moeten inleveren, wil hij naar Enschede gaan. Om die reden is Kenneth Perez sceptisch.

Technisch directeur Arnold Bruggink liet eerder deze maand weten dat hij Weghorst ‘heel graag’ zou verwelkomen. De spits was afgelopen winter al in beeld, maar bleek toen onhaalbaar. Daarna kwam Twente uit bij Myron Boadu.

Artikel gaat verder onder video

De 31-jarige Weghorst wordt sinds de zomer door Burnley verhuurd aan TSG Hoffenheim. Het contract van Weghorst bij Burnley loopt door tot medio 2025. Ten Voorde, journalist van TC Tubantia, acht een transfer wel realistisch.

“Dat ze gewoon erkennen dat ze met hem gesproken hebben, en dat hij interessant is voor de zomer, dat zegt wel iets. Dan is het niet zomaar een loos gerucht”, vertelt hij bij het programma Voetbalpraat van ESPN.

Perez heeft evenwel zijn bedenkingen. “Hoe zouden ze dat financieel moeten doen? Ze vonden het al heel moeilijk om Manfred Ugalde vier of vijf ton per jaar te betalen. Hoe wil je dan Weghorst betalen qua salaris?” Ten Voorde antwoordt: “Dat betekent dat Wout terug moet in salaris.”

Zie je Wout Weghorst na dit seizoen naar FC Twente gaan?

Laden...
221 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Zou mooi zijn voor Twente, denk dat die in de ED wel wat doelpuntjes zal maken

QuarlonK
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Is ook zo maar welke gek zou zoveel salaris inleveren om in de eredivisie te spelen en dan nog voor een plaats in de conference league

Paulito
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Zie Woutertje het wel doen, Financieel binnen en terug naar de regio en familie. Net zoals Luuk heeft besloten niet meer voor Oranje te voetballen voor meer privé tijd en misschien beste seizoen in zijn loopbaan. Plek in Conference League, Twente wordt (helaas) #3 Dat is voorronde Champions League. Is een leuke uitdaging om Twente naar de Champions League te schieten. Het is een speler met de absolute wil om te winnen. Zijn er (te) weinig van.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen