Tickets te koop: voor 124 euro zie je Frenkie de Jong of Memphis Depay

12 februari 2024, 12:00   Bijgewerkt: 12 februari 2024, 15:52
Foto: © Imago

Ben je klaar om de opwinding van het voetbalveld rechtstreeks te ervaren? Pak je kans om live getuige te zijn van enkele van de meest meeslepende wedstrijden van het seizoen! In de ticketshop van FCUpdate kun je tickets kopen voor meerdere internationale topwedstrijden. Hier zijn de komende topwedstrijden waar je tickets voor kunt bemachtigen:

Barcelona – Valencia

Olímpic Lluís Companys, Barcelona
Datum: 28 april
Tickets vanaf €124

Barcelona en Valencia, twee titanen van het Spaanse voetbal, Barcelona met Frenkie de Jong speelt voor aansluiting bij de top. Valencia daarentegen speelt voor deelname aan Europees voetbal. Mis deze kans niet om de sterren van dichtbij te zien schitteren!

Atletico Madrid – Girona

Wanda Metropolitano, Madrid
Datum: 14 april
Tickets vanaf €124

Artikel gaat verder onder video

Atletico Madrid en Girona staan op het punt om de strijd aan te gaan op 14 april. De twee Nederlands internationals Memphis Depay en Daley Blind botsen. Zorg ervoor dat je erbij bent om de actie van dichtbij mee te maken!

Olympique Marseille – OGC Nice

Stade Vélodrome, Marseille
Datum: 14 april
Tickets vanaf €73

Op 14 april kun je genieten van een boeiend duel tussen Olympique Marseille en OGC Nice. OGC Nice, de nummer twee van de Ligue 1, moet zien het niveau vast te houden. Marseille moet daarentegen het niveau weer opkrikken ze zijn nu de club is gezakt naar de achtste plaats.

Lille OSC – Lens

Stade Pierre-Mauroy, Lille
Datum: 31 maart
Tickets vanaf €112

Op 31 maart vindt de kraker tussen Lille OSC en Lens plaats. De nummers vijf en zes zoeken de aansluiting bij de top. Beide teams zullen daarom alles op alles zetten om de overwinning binnen te slepen.

Manchester City – Arsenal

Etihad Stadium, Manchester
Datum: 31 maart
Tickets vanaf €867

Op dezelfde dag, 31 maart, kun je getuige zijn van de strijd tussen twee titelkandidaten in de Premier League. Met enkele van de beste spelers ter wereld op het veld, belooft deze wedstrijd tussen Manchester City en Arsenal een onvergetelijk spektakel te worden. Mis deze kans niet om de spanning van de Engelse topcompetitie live te ervaren!

Alleen tickets, geen reis

In de ticketshop worden losse tickets aangeboden voor internationale wedstrijden. Reiskosten en verblijf zijn dus niet inbegrepen.

Wil je een voetbalwedstrijd bezoeken, maar heb je nog vragen over een bepaalde wedstrijd of wil je bijvoorbeeld met een grote groep gaan? Neem dan contact op met ons support team of bekijk onze FAQ pagina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen