Van der Meijde: 'Mislintat, die hond, wilde hem niet terughalen en alleen maar geld verdienen'

4 februari 2024, 15:51
Foto: © Veronica Offside

Andy van der Meijde vindt het enorm zonde dat Sergiño Dest momenteel bij PSV speelt en niet bij Ajax. De analist kan zich niet voorstellen dat de vleugelverdediger liever in een PSV-shirt rondloopt dan in een Ajax-shirt en verwijt voormalig technisch directeur Sven Mislintat dat hij de Amerikaan niet naar de Johan Cruijff ArenA heeft gehaald.

"Die Dest heeft toch ook liever een Ajax-shirt aan, kom op man", zei Van der Meijde in een video op Instagram, waarin hij samen met Royston Drenthe en André Ooijer keek naar de topper tussen Ajax en PSV. Ooijer en Drenthe zijn het niet eens met de opmerking van Van der Meijde: "Jullie moeten accepteren dat die jongens al lang klaar met Ajax zijn", reageerde Drenthe op de oud-aanvaller,

Artikel gaat verder onder video

"Nee, echt niet. Ajax zit in je hart", zei Van der Meijde vervolgens richting Drenthe, die niet begreep wat de voormalig Ajacied zegt. "Ze wilden Dest ook al lang terughalen bij Ajax, maar Mislintat, die hond...", verzuchtte Van der Meijde. "Hij (Mislintat,, red.) wilde niet. Hij wilde alleen maar geld verdienen." 

Op sociale media heeft Dest inmiddels gereageerd op de uitlatingen van Van der Meijde en Drenthe. Een duidelijke mening geeft de verdediger van PSV'er er niet over, want hij reageert met twee lachende emojis op het bericht van Van der Meijde.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Waarom zou die Dest in ‘s hemelsnaam beneden z’n stand willen spelen ? Oh ja, v.d. Meijde. Nooit echt doorgebroken dorpsbewoner. Die snap ‘ t niet, dat sommige mensen wat verder de wereld in willen.

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

De rest ziet het anders. Ik zie een speler voor wie bij Barcelona geen plaats meer was. We hoeven geen afdankertjes van barca. Laat hem maar lekker in de provincie spelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen