Haaland snoert rivaal de mond: 'Denk niet dat hij dat gevoel kent'

8 maart 2024, 09:00   Bijgewerkt: 8 maart 2024, 16:13
Foto: © Imago

Erling Haaland heeft in aanloop naar de topper van aankomend weekend, LiverpoolManchester City, gereageerd op een uitdagende quote van Trent Alexander-Arnold. De Noorse superspits stelt dat de rechtsback jaloers op hem zou moeten zijn.

De rechtsback van Liverpool claimde onder meer dat 'de prijzen die Liverpool de afgelopen jaren heeft gewonnen meer waard zijn dan die van Manchester City'. Zo zei hij: "City heeft meer gewonnen dan wij en zijn waarschijnlijk succesvoller geweest, maar vanwege de verschillende financiële situaties van de clubs zijn onze prijzen meer waard. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze fans.” Alexander-Arnold voegde hieraan toe dat de manier waarop je als team sterker wordt heel belangrijk is.

Artikel gaat verder onder video

De goalgetter van City keek hier verbaasd van op. “Ik ben hier nu één jaar en heb de treble gewonnen. Dat was best wel een fijn gevoel.” Haaland vervolgde met een persoonlijke boodschap voor de rechtsback van Liverpool: “Ik denk niet dat hij dat precieze gevoel kent. Alexander-Arnold mag van mij zoveel praten als hij wil, ik weet alleen niet waarom hij dat doet.”

Liverpool neemt het zondag op Anfield op tegen Manchester City, een kraker in de titelrace van de Premier League. The Reds hebben momenteel één punt voorsprong op de titelverdediger. De kraker in Liverpool begint om 16.45 uur.

Quotes zoals die van Alexander-Arnold maken het voetbal interessanter

Laden...
143 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen