Nieuwe stadionnaam voor Heracles Almelo: Jetro Willems reageert verbaasd op Instagram

9 maart 2024, 14:54   Bijgewerkt: 9 maart 2024, 15:03
Foto: © Imago/Instagram

Heracles Almelo gaat per 1 juli 2024 zijn thuiswedstrijden spelen in het Asito stadion, zo maakte de Eredivisionist vrijdag bekend op de officiële kanalen. De naam vervangt het oude ‘Erve Asito’, en dit zorgt voor verbazing bij Jetro Willems, de linksachter van de Heraclieden.

Willems meldt zich onder het bericht waarin Heracles de nieuwe naam van hun stadion communiceert aan de volgers op Instagram. “Stadion Heracles Almelo krijgt per 1 juli 2024 nieuwe naam: Asito Stadion”, schrijven de Almeloërs. “Waarom?”, reageert Willems, die de nodige likes ontvangt op zijn opmerking, waaronder een van teamgenoot Navajo Bakboord.

Artikel gaat verder onder video

Heracles werkt al vijf jaar samen met schoonmaakbedrijf Asito en daarom werd de balans opgemaakt. “Eén van de aspecten waarin de samenwerking nog beter kan worden uitgedragen, is de naamgeving van het stadion. Daarom besloten Asito en Heracles Almelo samen de naam van het stadion te wijzigen”, valt er te lezen op de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie van het afgelopen seizoen.

Heracles speelde de afgelopen jaren in het Erve Asito. Die naam kreeg meermaals kritiek vanuit de aanhang van de club. Voorheen heette de thuisbasis van Heracles het Polman Stadion, maar die naam is dus al weer even verleden tijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen